Diskuze: Co psát do URL ?

ITnetwork Co psát do URL ?

Aktivity (3)
Avatar
zpavlu
Redaktor
Avatar
zpavlu:6.10.2014 13:17

Snažil jsem napsat článek do sekce nezařazené. Bylo by dobré tuto sekci myslím URL přeskočit, stejně administrátor nebo ten kdo posuzuje článek patrně provede opravu.
Snažil jsem se použít různé kombinace , bohužel vždy jsem končil s chybou, článek nelze uložit.
Nenašel jsem žádnou nápovědu mimo té co se ukazuje při najetí myši.
Dík za radu .

Odpovědět 6.10.2014 13:17
PZ
Avatar
Odpovídá na zpavlu
Luboš Běhounek (Satik):6.10.2014 14:18

Myslim, ze tam jdou pouzit jen pismena(nejsem si jisty diakritikou)/cisla a pomlcky nebo podtrzitka nebo tak nejak.

S tim, ze by se to mohlo generovat automaticky, souhlasim.

Nahoru Odpovědět 6.10.2014 14:18
:)
Avatar
Odpovídá na Luboš Běhounek (Satik)
Michal Štěpánek:6.10.2014 14:24

Mám pocit, že podtržítka tam být nesmí, pomlčky ano...

Nahoru Odpovědět 6.10.2014 14:24
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Matúš Petrofčík
Šéfredaktor
Avatar
Odpovídá na zpavlu
Matúš Petrofčík:6.10.2014 14:38

"Zadej URL článku pouze písmeny a-z, čísly a pomlčkami ve tvaru: trida-titulek-dodatek, např. tutorial-java-objektove-programovani"

Ak si toto splnil, tak neviem prečo by ti nemalo uložiť článok.

Máš napísanú titulku? Máš napísaný krátky popis (110-155 znakov)? Máš v obsahu napísané 6000-10000 znakov?

Nahoru Odpovědět 6.10.2014 14:38
obsah kocky = r^2 ... a preto vlak drnká
Avatar
Odpovídá na zpavlu
Michal Žůrek (misaz):6.10.2014 15:10

pokud to jak že fakt neoprávněně blbne, tak pusť internet explorer, v F12 dej režim emulace k IE7 a půjde to.

Nahoru Odpovědět 6.10.2014 15:10
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
zpavlu
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Matúš Petrofčík
zpavlu:6.10.2014 15:12

Pánové umím číst, zkuste to sami pak uvidíme.
článek například jménem "O ničem"

Nahoru Odpovědět 6.10.2014 15:12
PZ
Avatar
Matúš Petrofčík
Šéfredaktor
Avatar
Odpovídá na zpavlu
Matúš Petrofčík:6.10.2014 15:19

Ja ti verím že čítať vieš :D len hľadám dôvod prečo sa taká chyba stala :) akurá som pridal článok a nebol žiaden problém.

PS: tak to napíš Davidovi (Davidom) nech sa na to pozrú

Nahoru Odpovědět 6.10.2014 15:19
obsah kocky = r^2 ... a preto vlak drnká
Avatar
Odpovídá na zpavlu
Michal Žůrek (misaz):6.10.2014 15:20

Jaký používáš prohlížeč? V Chrome to blbne, když jeden parametr nesedí a pak to spravíš, přesto to nelze publikovat a myslím, že ani uložit.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  +1 6.10.2014 15:20
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
zpavlu
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Matúš Petrofčík
zpavlu:6.10.2014 15:24

Napiš mi přesně co napíšeš , když chceš napsat do nezařazených. To co jsi mi napsal je v nápovědě.

Ten explorer je sice fajn , díval jsem se na to , dnes jsem to měl poprvé otevřené a nic mi to neříká.
PZ

Nahoru Odpovědět 6.10.2014 15:24
PZ
Avatar
zpavlu
Redaktor
Avatar
Odpovídá na zpavlu
zpavlu:6.10.2014 15:28

Používám chrome , zkusím to IE nebo Mozila .

Nahoru Odpovědět 6.10.2014 15:28
PZ
Avatar
Odpovídá na zpavlu
Michal Žůrek (misaz):6.10.2014 15:28

tak zkus firefox, možná to blbne jenom v Chrome. IE v emulaci k 7 neprovádí validace (na straně klienta), takže tam tě to pustí i s prázdným článkem.

Nahoru Odpovědět 6.10.2014 15:28
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Honza Bittner:6.10.2014 18:54

Nevím jak tobě, avšak mě to v Chrome jede dobře... I když mi vyskočí chyba, tak po opravení jde formulář odeslat.

Nahoru Odpovědět 6.10.2014 18:54
Student FIT ČVUT. Followuj mě na https://twitter.com/tenhobi a ptej se na https://github.com/HoBi/ama.
Avatar
Odpovídá na Honza Bittner
Michal Žůrek (misaz):6.10.2014 18:55

mě nejde, když překročím počet znaků a zmáčknu odeslat, varuje mě to a po opravení již ale nelze odeslat. Tlačítko nereaguje.

Nahoru Odpovědět 6.10.2014 18:55
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Honza Bittner:6.10.2014 19:57

Pravda jest, že překročení znaků jsem ještě snad nezkoušel... Pak někdy zkusím. :)

Nahoru Odpovědět 6.10.2014 19:57
Student FIT ČVUT. Followuj mě na https://twitter.com/tenhobi a ptej se na https://github.com/HoBi/ama.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 14 zpráv z 14.