Java týden
Procvič si angličtinu zdarma s naším americkým e-learningem! Learn more
Pouze tento týden sleva až 80 % na celý Java e-learning!

Diskuze: Nevite jak vyřešit filtr lokalizace podle města?

Aktivity (2)
Avatar
Petr Turek
Člen
Avatar
Petr Turek:15.5.2018 17:45

Ahoj, pro náš web sportjim.com bych rád do sekce sportovní události přidal podobný filtr jako mají zde https://www.sportvokoli.cz/sportovni-kluby. Tak aby uživatel našel sportovní událost v okolí kde chce. Tj třeba zadá Jihlava a zobrazí se mu události třeba v okruhu 30km. Nevíte jak na to? díky Petr

 
Odpovědět 15.5.2018 17:45
Avatar
Odpovídá na Petr Turek
Ondřej Štorc:15.5.2018 18:27

Přes JS si získáš souřadnice: https://www.w3schools.com/…location.asp
a tady máš třeba ukázku jak to v PHP předělat na vzdálenost: https://developers.google.com/…tore-locator?…

Nahoru Odpovědět 15.5.2018 18:27
Život je příliš krátký na to, abychom bezpečně odebírali USB z počítače..
Avatar
Petr Turek
Člen
Avatar
Odpovídá na Ondřej Štorc
Petr Turek:15.5.2018 19:26

Díkes Ondro.

 
Nahoru Odpovědět 15.5.2018 19:26
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.