IT rekvalifikace s garancí práce. Seniorní programátoři vydělávají až 160 000 Kč/měsíc a rekvalifikace je prvním krokem. Zjisti, jak na to!
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Jsem studentem a tím i začínajcím programátorem, studuji na Vyšší odborné škole, Střední průmyslové škole a Střední odborné škole služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf v oboru IT se zaměřením jako síťař a programátor ( učeliště Mariánská ) Proč jsem si vybral programování ? Mým snem , již od malička , je stát se programátorem her , již od dětství jsem byl jimi totálně fascinovaný. A to jsem hrál pecky jako DOOM 1+2 nebo Quake již jako mladý a prostě mě to dostalo. Mým cílem v herním průmyslu je pracovat na hrách které budou dobré , těžké jako byly hry dříve a jako je velmi malé množství her dnes. Má znalost angličtiny je na vysoké úrovni , nědělá mi žádný problém mluvit Anglicky ani poslouchat angličtinu či číst. Sám používám angličtinu možná i více jak češtinu a s tím je i malý problém , protože mi angličtina jde více jak čeština, můj rodný jazyk. Jsem jeden z nejlepších angličtinářů na škole Mariánské Velice mě baví práce v programovacích jazycích , 3D a 2D ( photoshop , illustrator ) Jsem také aktivním členem několika fandomů , Furry,Anime jsou asi mé nejhlavnější ; jsem také aktivní text roleplayer ( English only ! )
Aktivity