Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
Marek Burda
Člen
Avatar
Marek Burda:22.9.2015 16:16

Zdravím . Vtyvori lsom nový stplec z názvom 1 (rvno sa pýtam či môžem číslo používať ako názov stplca) ak áno, ako ho potom mám selectnúť ? Pretože ak dám select 1 from ...... tak mi php súbor jednoducho vypíše len číslo 1 :) Mám dávať tento číseldný select do úvpodzoviek alebo zátvoriek alebo ako ? Ak NIE - ak nemôžem používať číslo ako názov stplca tak mám otázku či môžem používať názov stplca napríklad i1 ,i2 , i3 a podobne. Ak môžem používať tento typ , prosím napíšte mi o aký typ stpcla ide (text,varchar a pod) pretože mi kód potom nerobí to čo by mal. Ďakujem za odpovede

 
Odpovědět 22.9.2015 16:16
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.