Avatar
Vašek
Člen
Avatar
Vašek:20.12.2013 17:09

Ahoj
Jak mám udělat, aby se objekt otočil za myší?
např. http://www.youtube.com/watch?…
mám na mysli tu šipku, která ukazuje kam kulička letí
Dík
Ahoj

 
Odpovědět 20.12.2013 17:09
Avatar
Zdeněk Pavlátka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Vašek
Zdeněk Pavlátka:20.12.2013 17:17
image_angle = point_direction(x, y, mouse_x, mouse_y);

Pozn. Jde to jen v plné verzi GM, nebo v GM Studiu.

Nahoru Odpovědět  +2 20.12.2013 17:17
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
Vašek
Člen
Avatar
Vašek:20.12.2013 17:19

díky :) ;)

Editováno 20.12.2013 17:20
 
Nahoru Odpovědět 20.12.2013 17:19
Avatar
Vašek
Člen
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
Vašek:20.12.2013 17:25

a ještě jak mám udělat aby se nepřetočila úplně? ta šipka ;)

Editováno 20.12.2013 17:26
 
Nahoru Odpovědět 20.12.2013 17:25
Avatar
Zdeněk Pavlátka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Vašek
Zdeněk Pavlátka:20.12.2013 17:27

Nechápu otázku.

Nahoru Odpovědět 20.12.2013 17:27
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
Vašek
Člen
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
Vašek:20.12.2013 17:33

myslel jsem, že když dám myš úplně dolů, tak aby se myš celá neotočila dolů, ale jen lehce do boku tzn. aby nebyl vidět konec šipky

 
Nahoru Odpovědět 20.12.2013 17:33
Avatar
Zdeněk Pavlátka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Vašek
Zdeněk Pavlátka:20.12.2013 17:35

Pořád to moc nechápu. Můžeš sem dát obrázek?

Nahoru Odpovědět 20.12.2013 17:35
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
Filip Pýrek
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Vašek
Filip Pýrek:20.12.2013 17:36

Tam dej if(image_angle < ... && image_angle > ...)

Nahoru Odpovědět 20.12.2013 17:36
„The best way to predict the future is to invent it.“ — Alan Kay
Avatar
Vašek
Člen
Avatar
Vašek:20.12.2013 17:36

počkej

 
Nahoru Odpovědět 20.12.2013 17:36
Avatar
Vašek
Člen
Avatar
Odpovídá na Filip Pýrek
Vašek:20.12.2013 17:42

dík zkusím to myslel jsem to takhle

 
Nahoru Odpovědět 20.12.2013 17:42
Avatar
Zdeněk Pavlátka
Tým ITnetwork
Avatar
Zdeněk Pavlátka:20.12.2013 17:46
var dir;
dir = point_direction(x, y, mouse_x, mouse_y);
if((dir > 20) && (dir < 160))
    image_angle = dir;
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět 20.12.2013 17:46
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
Vašek
Člen
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
Vašek:20.12.2013 17:48

díky funguje to :D

Editováno 20.12.2013 17:49
 
Nahoru Odpovědět 20.12.2013 17:48
Avatar
toMajstr
Neregistrovaný
Avatar
toMajstr:26.2.2014 12:03

mě to jde i ve free verzi, akorát je bloklá ikonka

 
Nahoru Odpovědět 26.2.2014 12:03
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 13 zpráv z 13.