Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
10M10
Člen
Avatar
10M10:4.10.2016 19:01

Ahoj všichni. Neví někdo proč mi nefunguje tento příkaz?
draw_set_font(fon­t0)
draw_set_color(c_o­range)
draw_sprite(spr_blok,­0,view_xview+0,vi­ew_yview+0)

draw_text(view_xvi­ew+10,view_yvi­ew+50,string("Pe­níze: ")+string(glo­bal.penize))

draw_text(view_xvi­ew+10,view_yvi­ew+80,string("Ná­boje: ")+string(glo­bal.naboje))

Vždy mi to píše ERROR u string.

 
Odpovědět 4.10.2016 19:01
Avatar
chain
Redaktor
Avatar
Odpovídá na 10M10
chain:5.10.2016 6:36

Oki takze postupne;)
draw_set_font(fon­t0) - iba vtedy ak mas font font0 definovany
draw_set_color(c_o­range) - malo by fungovat bez problemu
draw_sprite(....) view_xview[0] musi mat definovany povoleny view cize tie hranate zatvorky
draw_text(....) to iste ako sprite pri view_xview a yview... btw ak davas origos text s uvodzovkami tak to netreba davat do zatvorky.. staci "text"+string(....)
jo a bacha na global premenne ako ich mas definovane....

 
Nahoru Odpovědět 5.10.2016 6:36
Avatar
10M10
Člen
Avatar
10M10:5.10.2016 7:08

Dik.

 
Nahoru Odpovědět 5.10.2016 7:08
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.