Naučit se SQL Naučit se SQL
Pouze tento týden až 80% sleva na SQL jazyky
Zamiluj si programování! Až 80 % bodů na prémiový obsah zdarma. Více informací

Diskuze: Timestamp v Highchart

Ostatní jazyky SQL SQL a databáze Timestamp v Highchart

Aktivity (1)
Avatar
Tom Friedl
Člen
Avatar
Tom Friedl:18.7.2018 22:49

Zdravím, mám problém se zobrazováním timestamp v Highchart.

Odkaz: http://tws.4fan.cz/data/index.php

Z unix timestamp se to přemění na java ale nazpět už ne

Arduino zapisuje teplotu do serveru a server vypisuje na web, vše funguje jak má až na ten čas a datum

Index.php - http://tws.4fan.cz/data/code.txt

Můžu zaslat i další kódy pokud budou potřeba

//btw omlouvám se za zařazení nevěděl jsme kam to dát souvisí to s php, mysql i java.. :/

Předem děkuji

 
Odpovědět 18.7.2018 22:49
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.