Avatar
radekj122
Člen
Avatar
radekj122:

Zdravím,
mám takový problém - Mám podtržený červeně "StreamWriter" a to všude.
Co s tím ? :)

 
Odpovědět 17.1.2013 19:39
Avatar
Зайчик
Člen
Avatar
Nahoru Odpovědět 17.1.2013 19:42
Коммунизм для нашего будущего!
Avatar
radekj122
Člen
Avatar
radekj122:

Nepomohlo... :(

 
Nahoru Odpovědět 17.1.2013 19:56
Avatar
lcet.m
Člen
Avatar
lcet.m:

A máš to ve Wordu, nebo ve Visual Studiu? :)

K tomu podtržení obvykle patří i nějaká chyba - můžeš jí zkusit sem hodit?

 
Nahoru Odpovědět 17.1.2013 19:58
Avatar
Luboš Běhounek (Satik):

Nekdy to odpodtrhne az po ulozeni nebo prekompilovani, zkus to.

Nahoru Odpovědět 17.1.2013 19:58
:)
Avatar
radekj122
Člen
Avatar
radekj122:

Už to nnení červeně, ale modře, to nevadí, že ? :)

 
Nahoru Odpovědět 17.1.2013 19:59
Avatar
lcet.m
Člen
Avatar
lcet.m:

Prosíím, najeď na ten podtržený výraz myší, chvilku počkej a objeví se nějaká hláška. Tu sem napiš... Nebo dole máš Error List - ten se dost hodí, pokud ho nevidíš, tak si ho aktivuj pomocí Menu -> View -> Error List

 
Nahoru Odpovědět 17.1.2013 20:02
Avatar
radekj122
Člen
Avatar
radekj122:

Error 5 'PasswordBox1­.StreamWriter' does not contain a constructor that takes 1 arguments c:\users\jeník\do­cuments\visual studio 2010\Projects\Pas­swordBox1\Pas­swordBox1\For­m1.cs 87
Error 6 'PasswordBox1­.StreamWriter' does not contain a definition for 'WriteLine' and no extension method 'WriteLine' accepting a first argument of type 'PasswordBox1­.StreamWriter' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?) c:\users\jeník\do­cuments\visual studio 2010\Projects\Pas­swordBox1\Pas­swordBox1\For­m1.cs 97
Error 7 'PasswordBox1­.StreamWriter' does not contain a definition for 'Flush' and no extension method 'Flush' accepting a first argument of type 'PasswordBox1­.StreamWriter' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?) c:\users\jeník\do­cuments\visual studio 2010\Projects\Pas­swordBox1\Pas­swordBox1\For­m1.cs 100
Error 8 'PasswordBox1­.StreamWriter': type used in a using statement must be implicitly convertible to 'System.IDispo­sable' c:\users\jeník\do­cuments\visual studio 2010\Projects\Pas­swordBox1\Pas­swordBox1\For­m1.cs 87

 
Nahoru Odpovědět 17.1.2013 20:06
Avatar
Odpovídá na radekj122
Luboš Běhounek (Satik):

Posli radsi tvuj kod, jak to mas napsany, vypada to nejak podivne :)

Nahoru Odpovědět 17.1.2013 20:07
:)
Avatar
Nahoru Odpovědět 17.1.2013 20:08
Čím více času dostaneš, tím méně ho máš.
Avatar
radekj122
Člen
Avatar
radekj122:

Také, podle toho jsem to dělal. :D

using System;
using System.Collec­tions.Generic;
using System.Componen­tModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Window­s.Forms;
using System.IO;

namespace PasswordBox1
{
public partial class Form1 : Form
{
private Databaze databaze;
public Form1()
{
InitializeCom­ponent();
databaze = new Databaze("Pas­swords.csv");
}

private void LoginToPasswor­dList(object sender, EventArgs e)
{
if (TextBoxName.Text == "TheRohlikar")
{
if(TextBoxPas­sword.Text == "Baf" )
{
Hide();

Form2 form = new Form2(this);
form.Show();
}
}
}

private void TimeNow(object sender, EventArgs e)
{
TimeNowPicker.Value = DateTime.Now;

}

private void ExitProgram(object sender, EventArgs e)
{
Close();
}
class Password
{
public string WebOrApplication { get; private set; }
public string UserName { get; private set; }
public string UserPassword { get; private set; }
public int ID { get; private set; }

public Password(string WebOrApplication, string UserName, string UserPassword, int ID)
{
WebOrApplication = WebOrApplicati­on.ToString();
UserName = UserName.ToStrin­g();
UserPassword = UserPassword.ToS­tring();
ID = ID;
}
}

class Databaze
{
private List<Password> Passwords;
private string soubor;

public Databaze(string soubor)
{
Passwords = new List<Password>();
this.soubor = soubor;
}

public void NewPassword(string WebOrApplication, string UserName, string UserPassword, int ID)
{
Password p = new Password(WebO­rApplication, UserName, UserPassword, ID);
Passwords.Add(p);
}

public Password[]AllOut()
{
return Passwords.ToA­rray();
}

public void Uloz()
{
// otevření souboru pro zápis
using (StreamWriter sw = new StreamWriter(@"sou­bor.txt"))
{
// projetí uživatelů
foreach (Password p in Passwords)
{
// vytvoření pole hodnot
string[] hodnoty = { p.WebOrApplica­tion.ToString(), p.UserName.ToS­tring(), p.UserPasswor­d.ToString(), p.ID.ToString() };
// vytvoření řádku
string radek = String.Join(";", hodnoty);
// zápis řádku
sw.WriteLine(ra­dek);
}
// vyprázdnění bufferu
sw.Flush();
}
}

public void Load()
{
}
}
}
}

 
Nahoru Odpovědět 17.1.2013 20:10
Avatar
Odpovídá na radekj122
Luboš Běhounek (Satik):

uh, tohle se mi lustit nechce, na vkladani kodu pouzivej tag code :)

Nahoru Odpovědět 17.1.2013 20:16
:)
Avatar
Odpovídá na radekj122
David Jančík [sczdavos]:

Tak to sou moooc komba, sme si prvně myslel, že tam voláš nějaké nesmysle :D
Když napíšeš celou cestu: System.IO.StreamWriter tak to udělá co?

Nahoru Odpovědět 17.1.2013 20:16
Čím více času dostaneš, tím méně ho máš.
Avatar
lcet.m
Člen
Avatar
lcet.m:

Mam pocit, zes to nejak poplet a omylem jsi vygeneroval ve svem projektu tridu StreamWriter.

 
Nahoru Odpovědět 17.1.2013 20:16
Avatar
radekj122
Člen
Avatar
Odpovídá na lcet.m
radekj122:

To jsem přesně udělal.. :D
Co s tím ? :O

Editováno 17.1.2013 20:17
 
Nahoru Odpovědět 17.1.2013 20:17
Avatar
lcet.m
Člen
Avatar
lcet.m:

No smazat tridu StreamWriter v projektu PasswordBox1 :)

 
Nahoru Odpovědět 17.1.2013 20:18
Avatar
radekj122
Člen
Avatar
radekj122:

Já jsem kretén :D Díky. :D Ale, když už mám to téma - Jak můžu přesunout uložení ( Kterého jste si jistě všimli ) z Form1 do Form3 na Button ? :) Proměnnou, bo jak ? :)

Editováno 17.1.2013 20:26
 
Nahoru Odpovědět 17.1.2013 20:26
Avatar
lcet.m
Člen
Avatar
lcet.m:

Eee, co ze chces? :) Nematlej to vsechno do tech formularu...

 
Nahoru Odpovědět 17.1.2013 20:29
Avatar
radekj122
Člen
Avatar
radekj122:

No, mám 3 Formy a potřebuju z toho prvního ( hlavního formátu ) přesunout "Databázi" do Formy 3...
PS: A jak jinak ? :)

 
Nahoru Odpovědět 17.1.2013 20:32
Avatar
lcet.m
Člen
Avatar
lcet.m:

Sorry, koukám, že to máš nějak oddělené, jen v tom nezformátovaném kódu se moc nedá vyznat. Nevím jestli chápu co chceš, ale třeba:

// Uvnitr Form3:

public class Form3 : Form
{
   public Databaze DB {get;set;}

   privatye void DelejNecoSDatabazi()
   {
       DB.SmazatVse();
   }
}

// Uvnitr Form1:

private void OtevritForm3()
{
   var frm = new Form3();
   frm.DB = this.Databaze;

   frm.ShowDialog();

}
 
Nahoru Odpovědět 17.1.2013 20:48
Avatar
radekj122
Člen
Avatar
radekj122:

No, tak teď mám jinačí problém. Vše funguje tak v tom smyslu - Nemá to Errory, ale pokud vytvořim řádek v databázi, Aplikace spadne .. :(
Tento soubor je "exe"
Pro přihlášení - TheRohlikar
Baf
A poté nechte vytvořit nové Heslo - Web; USer Name; User Password a samozřejmě - "Create"

http://uloz.to/…wordbox1-exe

Editováno 18.1.2013 9:26
 
Nahoru Odpovědět 18.1.2013 9:25
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na radekj122
matesax:

Co to? K čemu ukládáš prvně do pole?

foreach (Password p in Passwords)
    sw.WriteLine(p.WebOrApplication.ToString() + ";" + p.UserName.ToString() + ";" + p.UserPassword.ToString() + ";" + p.ID.ToString());

Použij reálnou databázi - toto se fakt nedá... :)

 
Nahoru Odpovědět 18.1.2013 9:54
Avatar
radekj122
Člen
Avatar
radekj122:

Tak se mi pak prosím ozvi na Skypu... :) :D

 
Nahoru Odpovědět 18.1.2013 10:04
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 23 zpráv z 23.