Avatar
pgarsky
Člen
Avatar
pgarsky:

Ahoj, rád bych potřeboval vědět, jak opravit chybu v locahostě, když programuji. Pokaždé (ne hned ze začátku), ale teď pokaždé se mi při otevření souboru na localhostě zobrazí chyba:
Stránka localhost nefunguje
Web localhost vás přesměroval příliš mnohokrát.
Zkuste vymazat soubory cookie.
Ponůžete mi ?

 
Odpovědět 11. srpna 14:09
Avatar
00
Člen
Avatar
Odpovídá na pgarsky
00:

Stránka presmerovava sama na sebe nebo jsou 2 stránky, které na sebe vzájemně presmerovavají.

 
Nahoru Odpovědět 11. srpna 15:00
Avatar
pgarsky
Člen
Avatar
Odpovídá na 00
pgarsky:

Mám vlastně registrační systém a vždycky pro klinutí na 'Registrovat' nebo 'Přihlásit' se objeví toto.

 
Nahoru Odpovědět 11. srpna 15:08
Avatar
00
Člen
Avatar
Odpovídá na pgarsky
00:

Máš tam nějaká přesměrování? (301, 302, …)

 
Nahoru Odpovědět 11. srpna 22:30
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na pgarsky
Jiří Gracík:

V čem to píšeš? V php se mi osvědčilo dát die někam, aby se to přestalo přesměrovávat a pak ho posouvat do tý doby, než zjistíš, kde ta smyčka je.

Nahoru Odpovědět  +1 12. srpna 2:14
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
pgarsky
Člen
Avatar
Odpovídá na Jiří Gracík
pgarsky:

Píšu v PHP. Ta smyčka se tam začala objevovat z ničeho nic, takže vůbec netuším čím to je, dřív to šlo v pohodě :/

 
Nahoru Odpovědět 12. srpna 10:46
Avatar
pgarsky
Člen
Avatar
Odpovídá na 00
pgarsky:

Žádné by být neměly, případně jak si ověřím, jestli tam jsou?

 
Nahoru Odpovědět 12. srpna 10:48
Avatar
Odpovídá na pgarsky
Nikola Sterziková (PaNika):

No a nemáš někde v globálním souboru (PHP neznám, dělám ASP.Net), config souboru, nebo tak ,nastaveno, že při chybě přesměrováváš na chybovou stránku a na té chybové stránce přesměrováváš zpět odkud uživatel přišel?
Pak jedině zkus krokovat...
Nebo nevím jestli by ti pomohl Fiddler. Pokud ta smyčka je ale v serverové části, tak ti Fiddler nepomůže...
Tak hodně štěstí...

 
Nahoru Odpovědět 12. srpna 10:55
Avatar
pgarsky
Člen
Avatar
Odpovídá na Nikola Sterziková (PaNika)
pgarsky:

Nene, to nemám. Začalo to blbnout prostě jen tak samo od sebe. Chyba je v serverové části.

 
Nahoru Odpovědět 12. srpna 10:59
Avatar
Pavel Vybíral:

Ahoj.
Těžko se odhaduje, kde je chyba, když si sem nedal zdroják. Jestli nemáš žádné přesměrování přímo v souboru s registrací/přih­lášením, používáš pravděpodobně nějaký vlastnoručně napsaný systém s routerem, třeba na bázi MVC (to už je jedno). Zkus se podívat, jestli nedochází k přesměrování někde v tom routeru, který vlastně rozhoduje o tom, že chce uživatel např. při zadání URL http://localhost/registrace zobrazit právě stránku s registrací.

Nevím, jestli jsi mě teď úplně pochopil, dát sem zdroják by bylo přece jenom o něco lepší ;-)

 
Nahoru Odpovědět  +1 12. srpna 11:03
Avatar
pgarsky
Člen
Avatar
Odpovídá na Pavel Vybíral
pgarsky:

Když si najedeš sem: http://www.itnetwork.cz/php/databaze
Tak tam máš ty články NERS... Tak 4, 5, a začátek 6... Takový je zdroják.

 
Nahoru Odpovědět 12. srpna 11:11
Avatar
Pavel Vybíral:

Když se na to jen tak letmo podívám, tak k cycklickému přesměrování může docházet při vstupu do administrace, kdy projde podmínka:

if (!isset($_SESSION['uzivatel_id'])) {
        header('Location: prihlaseni.php');
        exit();
}

//Pokračování kódu administrace

Tato část tě přesměruje na přihlášení, kde zase projde toto:

if (isset($_SESSION['uzivatel_id'])) {
        header('Location: administrace.php');
        exit();
}

//Pokračování kódu přihlašování

Zkus se podívat, jestli není chyba někde tam. Hlavně si ověř, že se na začátku obou souborů nachází session_start();

 
Nahoru Odpovědět 12. srpna 11:22
Avatar
pgarsky
Člen
Avatar
Odpovídá na Pavel Vybíral
pgarsky:

session_start(); mám u všech.
A tohle mi dřív fungovalo, já si myslím že nebude chyba na straně kódu, ale spíš serveru...

 
Nahoru Odpovědět 12. srpna 13:03
Avatar
Odpovídá na pgarsky
Pavel Vybíral:

Tak to zkus nahrát na nějaký hosting, aspoň se dovíme, jestli je ta chyba opravdu na serveru. ;-)

 
Nahoru Odpovědět 12. srpna 14:13
Avatar
pgarsky
Člen
Avatar
 
Nahoru Odpovědět 12. srpna 15:58
Avatar
Odpovídá na pgarsky
Pavel Vybíral:

Tak bych ti asi doporučil přeinstalovat ten svůj server, protože mě moc nenapadá, co by ho mohlo nutit k přesměrovávací smyčce.

Možná to někoho napadne, ale já to asi nebudu :-D

 
Nahoru Odpovědět  +1 12. srpna 17:48
Avatar
Michal Žůrek (misaz):

a co to je za server?

Nahoru Odpovědět  +1 12. srpna 18:11
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Odpovídá na pgarsky
Michal Žůrek (misaz):

to samozřejmě, spíš mi šlo o to zdali se jedná o Apache, ngix, IIS, node.js, popř. něco úplně jiného.

Nahoru Odpovědět  +1 13. srpna 12:16
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 20 zpráv z 20.