Vydělávej až 160.000 Kč měsíčně! Akreditované rekvalifikační kurzy s garancí práce od 0 Kč. Více informací.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

ITnetwork zavádí pro studenty stipendia

Po spuštění inovativního kurzu, který absolventům zajistí nejen tolik potřebnou praxi, ale navíc i garantuje práci, představila nyní největší česká programátorská akademie ITnetwork další zajímavou novinku. Svým rekvalifikantům plánuje poskytnout stipendia. Tímto krokem se tak zařadí po bok významných českých i zahraničních univerzit, které studenty tímto způsobem tradičně motivují.

Blog ITnetwork.cz

Pro získání stipendia stačí splnit test

K zavedení stipendií přiměla ITnetwork snaha zvýšit komfort svých studentů. „Uvědomujeme si, že skloubit studium s prací, staráním se o rodinu či splácením hypotéky může být v dnešní době náročné. Velmi si vážíme všech, kteří jsou ochotní investovat svůj čas a peníze do vzdělání, proto jsme chtěli naše rekvalifikanty nějak podpořit a stipendium nám přišlo jako skvělé řešení,“ komentuje jeden ze zakladatelů IT akademie David Hartinger.

Nárok na stipendium od ITnetwork získají úplně všichni, kteří splní vstupní znalostní test. Jeho smyslem je přitom prověřit, zda má daný zájemce o rekvalifikaci předpoklady pro její dokončení. Vzhledem k tomu, že je k programování potřeba především logické myšlení, bude test zaměřený právě na něj.

Nový produkt s garancí práce

S nabídkou stipendií přišla akademie jen chvíli po tom, co oznámila spuštění navazujícího kurzu Java PRO. Ten nabízí jeho absolventům mimo jiné i garanci práce a je tedy v českém prostředí inovativní. „V současnosti je úspěšnost nalezení práce do třech měsíců od ukončení kurzu přes 90 %. Snažíme se toto číslo ale ještě vylepšit, i proto jsme nový produkt spustili,“ popisuje v rozhovoru pro CNN Prima NEWS další ze zakladatelů ITnetwork David Jančík.

Na první část kurzu Java Basic je přitom stále možné získat dotaci od Úřadu práce, a to v plné výši. Když se navíc z celkové ceny Java PRO odečte získané stipendium za znalostní test, může mít student oba kurzy aktuálně levnější až o 60 %.

Aby ITnetwork rekvalifikantům zajistil ještě větší komfort, rozhodl se také k navýšení maximálního počtu splátek. Platbu za oba kurzy je tedy nyní možné rozložit až do šesti splátek. „Chtěli jsme, aby se peníze nestaly překážkou pro zájemce o programování. Naším motem ostatně je, že učíme národ IT,“ zakončuje Hartinger.


 

Všechny články v sekci
Blog ITnetwork.cz
Článek pro vás napsala Radka Konečná 12.10.2023 11:06
Avatar
Autorka vystudovala obor mediální studia a žurnalistika a psaní je jejím velkým koníčkem. Ráda se rozvíjí v oblasti digitálního marketingu a zajímá ji i svět IT.
Aktivity