Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C a C++. Zároveň využij akce až 80 % zdarma při nákupu e-learningu - více informací.
c++ week
Avatar
Neaktivní uživatel:2.2.2014 16:45

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat.
Jak v ASP.NET Web Forms vytvořít dynamický odkaz.
Potřebují, pomoci ID v DB vytvořit odkaz a v něm by se otevřel vypis dalších věci co potřebují, taky z DB.

Koukal jsem v sekci ASP.NET Webm Forms na články, a skončil jsem zde, kde autor napsal že příště bude vypis celého článku, ale pokračování neni.
http://www.itnetwork.cz/…u-z-databaze

Přikládám kus kódu.
Mám tam Default?id=<%# Eval ("Id") %> , to funguje, ale když se na to klikne, tak se nic nestane, jen se změní URL, na Default?id="číslo".

<ItemTemplate>
        <br />
        <div class="film">
            <br>
            <img src="./Images/img/desing/film_base.png" width="728" height="288" alt="">
            <span class="imgfilm">
                  <a href="Default.aspx?id=<%# Eval("Id") %>"><img src="./Images/img/filmy/<%# Eval("Id") %>.jpg" width="371" height="246" alt="665" ></a>
            </span>
            <a href="Default.aspx?id=<%# Eval("Id") %>"> <div class="name" ><%# Eval("nazev") %></div></a>
            <div class="description"> <%# Eval("popis") %>
                <br /><br />
                <a style="float:right;" href="Default.aspx?id=<%# Eval("Id") %>">... více</a></div>
            <div class="score"><%# Eval("hodnoceni") %></div>
        </div>
    </ItemTemplate>

Snad chápete co potřebují.
Díky předem za radu.

Odpovědět
2.2.2014 16:45
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
David Čápka:2.2.2014 17:06

Článek jsem psal někdy včera, takže pokračování ještě není, nicméně tam bude příští týden :)

Nahoru Odpovědět
2.2.2014 17:06
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Neaktivní uživatel:2.2.2014 19:10

Nakonec jsem to vyřešil pomoci

<asp:HyperLink ID="HyperLink1" runat="server" NavigateUrl='<%# "Stranka.aspx?id=" + Eval("Id") %>'>
:)
Nahoru Odpovědět
2.2.2014 19:10
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
David Čápka:2.2.2014 19:12

Good to know, třeba se inspiruju :P

Nahoru Odpovědět
2.2.2014 19:12
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.