Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C a C++. Zároveň využij akce až 80 % zdarma při nákupu e-learningu - více informací.
c++ week
Avatar
Neaktivní uživatel:5.2.2014 0:33

Zdravím,

chtěl bych se zeptat.
Je výhodný mít web na Windows Azure?
Web využiva jen vypisy z DB.
Návštěvnost tak 2000 lidí/den každým dnem se návštěvnost zvedá každým dnes kousek.

Popř. pokud ne, poradíte mi nějaký hosting?
Do teď jsem jel na PHP, ale ASP mi vyhovuje víc, je zajímavější, a prostě je mi bliž.
Takže se vyznám jen v hostingech pro PHP(linux).

To Azure vypada zajímavě, ale nějak se v něm nemůžu vyznat, píšou tam nějake divné ceny a s kalkulačkou to vypočítám na levnějc.
Prostě tomu nějak nerozumím.

Díky

Díky :)

Odpovědět
5.2.2014 0:33
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Michal Žůrek - misaz:5.2.2014 9:10

Pokud vím dobře, tak Azure ti počítá přesně to co spotřebuješ, čili není pevná cena.

 
Nahoru Odpovědět
5.2.2014 9:10
Avatar
Neaktivní uživatel:5.2.2014 12:54

http://www.windowsazure.com/…/calculator/

Taky jsem se koukal, tak by me zajimalo, co je to Bandwidth?
A jestli se da s prubehem casu menit parametry, napr. pridavat weby, a zvysovat kapacitu DB?

Nahoru Odpovědět
5.2.2014 12:54
Neaktivní uživatelský účet
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Jan Vargovský:5.2.2014 16:47

Je to tam všechno vysvětleno, stačí najet na ten otazník.

 
Nahoru Odpovědět
5.2.2014 16:47
Avatar
Lako
Člen
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Lako:5.2.2014 21:59

Podle mě ti to vychází přibližně na 40$, z toho tvého kalkurátoru zvol, že chceš jednu site, databázi, tak podle toho jak jí máš velkou na tom php serveru - počítal jsem s 1 GB. Bandwidth je množství dat, které server přenese ke klientům... Jestli jsou to nějaké textové výpisy, tak to moc nebude.. Zkušenost nemám - to bys asi měl zjistit podle tvého phpkového webu...

 
Nahoru Odpovědět
5.2.2014 21:59
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.