Využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací. Zároveň je tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Hledáme nového kolegu do redakce - 100% home office, 100% flexibilní pracovní doba. Více informací.
Avatar
Jan Bezdíček
Redaktor
Avatar
Jan Bezdíček:20.10.2013 17:08

Cus, mam mensi problem se ctenim escape sekvenci ze souboru (.txt)
takhle nejak to vypada v .txt souboru:
...
Neplatná volba, zadej písmenko v závorkách pro danou volbu.\nnapř. pro [H]ra zadej H (můžeš použít i malé písmeno).\nStiskni ENTER pro navrácení do menu.
...
bohuzel, kdyz to vypisu ze souboru na konzoli, vypise se i \n a nebere to jako novy radek. Nema nekdo nejake reseni ? zkousel sem googlit, ale asi to neumim spravne formulovat.
Diky :)

 
Odpovědět
20.10.2013 17:08
Avatar
Odpovídá na Jan Bezdíček
Zdeněk Pavlátka:20.10.2013 17:37

Nahradíš každý podřetězec "\\n" (takhle to program přečte ze souboru) podřetězcem "\n". To nahrazení už snad někde najdeš.

Nahoru Odpovědět
20.10.2013 17:37
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
Jan Bezdíček
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
Jan Bezdíček:20.10.2013 17:43

ach :) do souboru jsem pridal \\n a pak uz jen v programu
.Replace("\\n", "\n")
diky moc :)

 
Nahoru Odpovědět
20.10.2013 17:43
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na Jan Bezdíček
Zdeněk Pavlátka:20.10.2013 17:48

V souboru má být napsané jen \n. Program nahradí při čtení každé zpětné lomítko dvěma.

Nahoru Odpovědět
20.10.2013 17:48
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
Jan Bezdíček
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
Jan Bezdíček:20.10.2013 17:54

Chybicka ... ano je tam jen jedno /n :D trosku jsem to popletl :D

Editováno 20.10.2013 17:55
 
Nahoru Odpovědět
20.10.2013 17:54
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jan Bezdíček
Kit:20.10.2013 17:58

Je dobré si uvědomit, že \n v programu představuje jeden znak LF, ale v textovém souboru to jsou dva znaky \ a n.

Nahoru Odpovědět
20.10.2013 17:58
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.