dodání ihned! nové
Hledáme programátora do rostoucího týmu ITnetwork.cz, 100% home office, 100% flexibilní pracovní doba. Více informací
Black Friday je tu! Využij jedinečnou příležitost a získej až 80 % znalostí navíc zdarma! Více zde
BF
Avatar
Lukáš Klement:24.10.2018 21:14

Dobrý den,
právě pracuji na projektu v C# bez VS, který kompiluji přes příkazovou řádku s .NET Framework. V tomto projektu potřebuji využít DirectX(knihovny jsem si již stáhl), ale nevím jak na něj odkázat tak abych jej pak mohl používat v kódu (už jsem to zkoušel pomocí "using"). Poradí mi prosím někdo (případně odkáže na stránky s radou)?

Děkuji za odpověď

 
Odpovědět
24.10.2018 21:14
Avatar
Luboš Běhounek Satik
Autoredaktor
Avatar
Odpovídá na Lukáš Klement
Luboš Běhounek Satik:25.10.2018 15:02

https://stackoverflow.com/…ment-console

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět
25.10.2018 15:02
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.