IT rekvalifikace s garancí práce. Seniorní programátoři vydělávají až 160 000 Kč/měsíc a rekvalifikace je prvním krokem. Zjisti, jak na to!
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Avatar
Martin
Člen
Avatar
Martin:17.7.2012 21:37

Zdravím,
bohužel tu ještě není tutorial na databáze tak jsem zvolil řešení, že si udělám databázi v texťáku. Na řádek vždy uložím jednu skupinu, která bude mít další parametry např. jméno, přijmení, věk, vyplata a oddělím je třeba tabulátorem. Pak bych si načetl řádek jako pole a dál bych to nějak rozsekal na ty vlastnosti (jméno, přijmení...) ale tady je ten problém že nevím jak tam nastavit ten oddělovač. Potom bych vše zas uložil tam kde jsem to vzal se zněma. Nevíte jak na to? Děkuji za odpověď. Nebo znáte nějaký jiný lepší způsob???

 
Odpovědět
17.7.2012 21:37
Avatar
David Hartinger
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Martin
David Hartinger:17.7.2012 23:04

Ten způsob je naprosto korektní, v praxi se odděluje čárkou nebo středníkem, poté se hovoří o formátu CSV, kde je na každém řádku 1 objekt.

Že tu není tutoriál na databáze tě nemusí nijak rozrušovat, protože jsi evidentně nepročetl ani první sekci, minul jsi totiž metody Split a Join: http://www.itnetwork.cz/index.php?…

Nahoru Odpovědět
17.7.2012 23:04
You are the greatest project you will ever work on.
Avatar
Martin
Člen
Avatar
Odpovídá na David Hartinger
Martin:18.7.2012 22:44

Jo dík za připomenutí, já jsem si to vše pročítal ale nějak jsem ty funkce opoměl. Mám ještě jeden dotaz liší se nějak příkaz Thread.Sleep(2000); pro konzolovou aplikaci a aplikaci v oknech?? Nějak to tam nemůžu rozchodit ikdyž tam mám using System.Threading; nevíte? Jsem fakt začátečník.

 
Nahoru Odpovědět
18.7.2012 22:44
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.