Využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací. Zároveň je tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Hledáme nového kolegu do redakce - 100% home office, 100% flexibilní pracovní doba. Více informací.
Avatar
vesel.fil
Člen
Avatar
vesel.fil:27.12.2013 21:51

Ahoj, tohle mi absolutně nedává smysl. V jedné aplilkaci používám
if( text == "cmd") print("text equals cmd"); ale i když se "text" rovná "cmd" tak se to text equals cmd nenapíše. Čím to je a jak to mám řešit?

Odpovědět
27.12.2013 21:51
I don't necessarily agree with everything I say.
Avatar
Ondřej Štorc
Redaktor
Avatar
Ondřej Štorc:27.12.2013 21:56

Asi proto že "text equals cmd" to co se vypíše do konzole.. a if(text == "cmd") je podmínka

Nahoru Odpovědět
27.12.2013 21:56
Život je příliš krátký na to, abychom bezpečně odebírali USB z počítače..
Avatar
vesel.fil
Člen
Avatar
vesel.fil:27.12.2013 21:59

Jasně tak is vem třeba že je tam napsáno print("něco"); to jsem jen tak plácnul. Ale v proměnné text je uloženo "cmd" ale přes tu podmínku se to nedostane.

Editováno 27.12.2013 22:00
Nahoru Odpovědět
27.12.2013 21:59
I don't necessarily agree with everything I say.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na vesel.fil
Kit:27.12.2013 22:10

Zkus to takhle:

if (text.equals("cmd"))
    System.out.println("text equals cmd");
Nahoru Odpovědět
27.12.2013 22:10
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
vesel.fil
Člen
Avatar
vesel.fil:28.12.2013 5:50

Zkusím, Díky

Nahoru Odpovědět
28.12.2013 5:50
I don't necessarily agree with everything I say.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.