dodání ihned! nové
Black Friday je tu! Využij jedinečnou příležitost a získej až 80 % znalostí navíc zdarma! Více zde
BF
Avatar
ondrasekno04
Člen
Avatar
ondrasekno04:30.6.2014 7:44

Ahoj. Chtěl bych poradit s NERSEM. Když jsem ho zkoušel nešli mi opravovat články v editoru. Poradíte?

<?php
session_start();
if (empty($_SESSI­ON['uzivatel_ad­min']))
die('Nedostatecna opravneni');

require('Db.php');
Db::connect('dd', 'dd', 'dd', 'dd');

$clanek = array(
'clanky_id' => '',
'titulek' => '',
'obsah' => '',
'url' => '',
'popisek' => '',
'klicova_slova' => '',
);
if ($_POST)
{
if (!$_POST['clan­ky_id'])
{
Db::query('
INSERT INTO clanky (titulek, obsah, url, popisek, klicova_slova)
VALUES (?, ?, ?, ?, ?)
', $_POST['titulek'], $_POST['obsah'], $_POST['url'], $_POST['popisek'], $_POST['klico­va_slova']);
}
else
{
Db::query('
UPDATE clanky
SET titulek=?, obsah=?, url=?, popisek=?, klicova_slova=?
WHERE clanky_id=?
', $_POST['titulek'], $_POST['obsah'], $_POST['url'], $_POST['popisek'], $_POST['klico­va_slova'], $_POST['clanky_id']);
}
header('Location: index.php?clanek=' . $_POST['url']);
exit();
}
else if (isset($_GET['ur­l']))
{
$nactenyClanek = Db::queryOne('
SELECT *
FROM clanky
WHERE url=?
', $_GET['url']);
if ($nactenyClanek)
$clanek = $nactenyClanek;
else
$zprava = 'Článek nebyl nalezen';
}

?>

<!DOCTYPE html>
<html lang="cs-cz">
<head>
<meta charset="utf-8" />
<link rel="stylesheet" href="styl.css" type="text/css" />
<title>Editor článků</title>
</head>

<body>
<article>
<div id="centrovac">
<header>
<h1>Editor článků</h1>
</header>
<section>
<?php
if (isset($zprava))
echo('<p>' . $zprava . '</p>');
?>

<form method="post">
<input type="hidden" name="clanky_id" value="<?= htmlspecialchar­s($clanek['clan­ky_id']) ?>" />

Titulek

<input type="text" name="titulek" value="<?= htmlspecialchar­s($clanek['ti­tulek']) ?>" />

URL

<input type="text" name="url" value="<?= htmlspecialchar­s($clanek['ur­l']) ?>" />

Popisek

<input type="text" name="popisek" value="<?= htmlspecialchar­s($clanek['po­pisek']) ?>" />

Klíčová slova

<input type="text" name="klicova_slo­va" value="<?= htmlspecialchar­s($clanek['kli­cova_slova']) ?>" />

<textarea name="obsah"><?= htmlspecialchar­s($clanek['ob­sah']) ?></textarea>
<input type="submit" value="Odeslat" />
</form>
</section>
<div class="cistic"></div>
</div>
</article>
<script type="text/ja­vascript" src="//tinymce­.cachefly.net/4­.0/tinymce.min­.js"></script>
<script type="text/ja­vascript">
tinymce.init({
selector: "textarea[name=ob­sah]",
plugins: [
"advlist autolink lists link image charmap print preview anchor",
"searchreplace visualblocks code fullscreen",
"insertdatetime media table contextmenu paste"
],
toolbar: "insertfile undo redo | styleselect | bold italic | alignleft aligncenter alignright alignjustify | bullist numlist outdent indent | link image",
entities: "160,nbsp",
entity_encoding: "named",
entity_encoding: "raw"
});
</script>
</body>
</html>

Ještě si dodělejte databáze :-).
Děkuju.

Editováno 30.6.2014 7:47
 
Odpovědět
30.6.2014 7:44
Avatar
KlimiCZ
Člen
Avatar
Odpovídá na ondrasekno04
KlimiCZ:30.6.2014 7:58

Je tu tlačítko vložit kod :D

Nahoru Odpovědět
30.6.2014 7:58
Nesnaž se zakrýt něco, co jsi provedl úmyslně. Svět je tak malý, že dotyčný se to stejně dozví.
Avatar
ondrasekno04
Člen
Avatar
ondrasekno04:30.6.2014 8:03

jo je !

 
Nahoru Odpovědět
30.6.2014 8:03
Avatar
Odpovídá na ondrasekno04
Michal Štěpánek:30.6.2014 8:39

tak bys to tlačítko mohl používat, takhle je to hrozně nepřehledný...
Mohl bys aspoň trochu ten problém popsat, co ti to konkrétně dělá, či nedělá, jestli to vyhodí nějakou hlášku apod...
V PHP už jsem dlouho nic nedělal, ale zaujalo mě v tvém kódu u editoru toto :

<form method="post">

neměl by form mít taky "action"?
Podle mě se ten formulář nikam neodešle...

Nahoru Odpovědět
30.6.2014 8:39
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
alfonz
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
alfonz:30.6.2014 9:34

Action tam být nemusí, když tam není tak se to odešle na stránku ze které to přišlo.

Nahoru Odpovědět
30.6.2014 9:34
lmao
Avatar
mkub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na ondrasekno04
mkub:30.6.2014 11:47

nechce sa mi tento tvoj kod lustit... je az prilis neprehladny... keby si pouzil to tlacitko "vlozit zdrojovy kod"...

 
Nahoru Odpovědět
30.6.2014 11:47
Avatar
mkub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
mkub:30.6.2014 11:49

podla mna sa ten formular odosle a to na spracovanie tym scriptom, co je v tom subore, kde je ten formular

 
Nahoru Odpovědět
30.6.2014 11:49
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.