Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se PHP. A zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací.
Hledáme asistenty pro kurzy programování - pohodová brigáda. Více info
PHP week
Avatar
rrepin15
Člen
Avatar
rrepin15:11.7.2017 20:40

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /data/web/vir­tuals/166141/vir­tual/www/index­.php:1) in /data/web/vir­tuals/166141/vir­tual/www/index­.php on line 4

U mě na localhostu to nepsalo, ani na endoře, nahraju to na placený hosting od wedosu a najednou to začne řvát.
Nevíte jak to opravit?

 
Odpovědět
11.7.2017 20:40
Avatar
Odpovídá na rrepin15
Michal Šmahel:12.7.2017 10:49

Ahoj, jaký způsob zápisu kódu používáš?? Každopádně by to chtělo session_start() volat ideálně hned na začátku všeho. Třeba v MVC to můžeš dát na první řádky index.php.

Nahoru Odpovědět
12.7.2017 10:49
Nejdůležitější je motivace, ovšem musí být doprovázena činy.
Avatar
Odpovídá na Michal Šmahel
Michal Šmahel:12.7.2017 10:50

A co se týče chybových hlášení, máš je na localhostu zapnuté??

Nahoru Odpovědět
12.7.2017 10:50
Nejdůležitější je motivace, ovšem musí být doprovázena činy.
Avatar
rrepin15
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Šmahel
rrepin15:12.7.2017 17:27

Na localhostu zapnuté jsou a session_start už je taky na první řádce indexu.

Editováno 12.7.2017 17:28
 
Nahoru Odpovědět
12.7.2017 17:27
Avatar
Odpovídá na rrepin15
Uživatel sítě :12.7.2017 18:54

Hmm a bílé znaky před <?php na začátku souboru nemáš?

Nahoru Odpovědět
12.7.2017 18:54
Chybami se člověk učí, běžte se učit jinam!
Avatar
rrepin15
Člen
Avatar
Odpovídá na Uživatel sítě
rrepin15:12.7.2017 18:55

Neměly by být.

 
Nahoru Odpovědět
12.7.2017 18:55
Avatar
Odpovídá na rrepin15
Uživatel sítě :12.7.2017 19:02

Co používáš za editor? Ještě s BOM značkami to může souviset, třeba v PSPadu..

Editováno 12.7.2017 19:02
Nahoru Odpovědět
12.7.2017 19:02
Chybami se člověk učí, běžte se učit jinam!
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
rrepin15
Člen
Avatar
Odpovídá na Uživatel sítě
rrepin15:12.7.2017 19:05

Používám sublime text, sice jsem použil i PSPad, ale to až jsem to tam nahrál a psalo to i předtim a vypnul jsem si v něm BOM značky.

 
Nahoru Odpovědět
12.7.2017 19:05
Avatar
Odpovídá na rrepin15
Michal Šmahel:12.7.2017 21:27

A soubor končí čím?? PHP soubory by neměly mít na konci ?>, pokud za PHP není HTML či jiný obsah.

Nahoru Odpovědět
12.7.2017 21:27
Nejdůležitější je motivace, ovšem musí být doprovázena činy.
Avatar
Odpovídá na Michal Šmahel
Uživatel sítě :12.7.2017 21:42

Mno, pokud ten soubor nikam nenačítáš, tak by to nemělo vadit.

Toto není bráno jako nějaká chyba, spíže se to jenom nedoporučuje (Tudíž i v případě načítání by to nemělo dělat potíže.)..

Nahoru Odpovědět
12.7.2017 21:42
Chybami se člověk učí, běžte se učit jinam!
Avatar
Miskyns
Člen
Avatar
Miskyns:13.7.2017 10:28

U wedosu? Taky se mi to stalo, zkus se kouknout jestli jsi nesmazal v podsložce složku session.
Složky, které by tam měli být https://kb.wedos.com/…ruktura.html

Editováno 13.7.2017 10:29
Nahoru Odpovědět
13.7.2017 10:28
Proč se to učit, když můžeš použít GOOGLE...
Avatar
rrepin15
Člen
Avatar
Odpovídá na Miskyns
rrepin15:13.7.2017 10:51

Smazal jsem akorát obsah složky www, ale podařilo se mi to vyřešit tak, že index jsem dal do ISO-8859-2.

 
Nahoru Odpovědět
13.7.2017 10:51
Avatar
Lasvit
Člen
Avatar
Lasvit:13.7.2017 11:09

U wedosu máš sessiony hned zapnuté, takže session_start() můžeš smazat a je jenom jednoduché řešení, header můsíš zaslat dřív než načítáš html, pamatuji si na začátky, kdy jsem měl stejný problém :D

Rozdíl proč ti to na localhostu jde a na wedosu ne je ten, že na localhostu nekominukuješ přes HTTP hlavičku.

 
Nahoru Odpovědět
13.7.2017 11:09
Avatar
Odpovídá na rrepin15
Tomáš Vondrák:27.12.2020 21:35

Uvedený problémem jsem měl taky a vyřešil jsem to tak, že jsem v PSPadu na všech stránkách nastavil stejné kódování

U mě například v PSPad - menu
Kódová stránka >Unicode UTF-8 no BOM 65001

 
Nahoru Odpovědět
27.12.2020 21:35
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 14 zpráv z 14.