Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET. Zároveň využij akci až 30 % zdarma při nákupu e-learningu - Více informací.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
C# .NET + discount 30
Avatar
Petr Čech
Tvůrce
Avatar
Petr Čech:28.9.2016 18:02

Zdravím. Nedokážu nikde najít, jak udělat v Nette tak primitivní věc, jako je smazat řádek z databáze, když znám klíč. Poraďte pls.

Odpovědět
28.9.2016 18:02
the cake is a lie
Avatar
Odpovídá na Petr Čech
Martin Konečný (pavelco1998):28.9.2016 18:06
$db->getTable("tabulka")->where("id", $id)->delete();
$db->getTable("tabulka")->get($id)->delete();
$db->query("DELETE FROM tabulka WHERE id = ?", $id);
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět
28.9.2016 18:06
Aktuálně připravuji browser RPG, FB stránka - https://www.facebook.com/AlteiraCZ
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Petr Čech
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na Martin Konečný (pavelco1998)
Petr Čech:28.9.2016 18:26

Ach to nekompletní našeptávání...
Díky :)

Nahoru Odpovědět
28.9.2016 18:26
the cake is a lie
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.