IT rekvalifikace s garancí práce. Seniorní programátoři vydělávají až 160 000 Kč/měsíc a rekvalifikace je prvním krokem. Zjisti, jak na to!
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Avatar
Theodor Johnson
Tvůrce
Avatar
Theodor Johnson:8.8.2012 23:00

Zrovna jsem zjistil jak používat ds_list funkce, ale hned jsem narazil na problém, neví někdo jak uložit ds_list do souboru? Když jsem dal příkaz k uložení, tak mi to uložilo pozice a proměnné všech instancí, ale ne ds_list.

Odpovědět
8.8.2012 23:00
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Avatar
David Hartinger
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
David Hartinger:8.8.2012 23:06

Struktury začínající ds_ se neukládají s hrou, musíš je uložit sám. Můžeš list převést do stringu pomocí ds_list_write, uložit do souboru a poté načíst pomocí ds_list_read.

Nahoru Odpovědět
8.8.2012 23:06
You are the greatest project you will ever work on.
Avatar
Theodor Johnson
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na David Hartinger
Theodor Johnson:8.8.2012 23:11

díky za pomoc

Nahoru Odpovědět
8.8.2012 23:11
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.