IT rekvalifikace s garancí práce. Seniorní programátoři vydělávají až 160 000 Kč/měsíc a rekvalifikace je prvním krokem. Zjisti, jak na to!
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

5 Statečných

5 lidí, kteří se rozhodli přijmout výzvu a sdílet svůj postup rekvalifikačním kurzem Programátor WWW aplikací. Kdo dojde až do konce a kdo svou misi vzdá? V sázce je nová kariéra s nadstandardními benefity, která jim může změnit život!

JANA Zimčíková dokončila Java PRO

Práce na praktických projektech dodala Náhradnici Janě potřebnou sebedůvěru

Jana se přihlásila do Výzvy 5 Statečných, aby si rozšířila své dovednosti a mohla se tak ucházet o práci programátorky. Na rekvalifikačním kurzu proto nejvíce ocenila bohatou praxi, kde si mohla své nově získané znalosti rovnou i vyzkoušet. Jak sama říká, kurz jí dodal potřebnou sebedůvěru, díky níž se bude na pracovních pohovorech cítit jistější.

PAVEL Boucník slaví úspěch

Rekvalifikační kurz již úspěšně dokončil i nejstarší účastník naší Výzvy 5 Statečných,
Pavel Boucník. Jak sám říká, studium pro něj bylo i kvůli těžké situaci doma komplikovanější a před závěrečnou zkouškou si příliš nevěřil. Nakonec však předvedl skvělý výsledek a ukázal, že na to rozhodně má. Gratulujeme mu a přejeme mnoho kariérních úspěchů v IT.

JIŘÍ Kopecký absolvoval

Voják Jiří jako jeden z úplně prvních úspěšně dokončil navazující rekvalifikační
kurz Java PRO, a za to mu patří obrovská gratulace. Ve druhé části studia v ITnetwork jej přitom nejvíce bavily a posouvaly praktické úkoly a projekty, z nichž si odnesl mnoho znalostí a zkušeností, které by rád uplatnil ve své budoucí práci. Na jeho úspěch teď mohou navázat další šikovní studenti, kteří tak nastartují svou novou kariéru v IT.

TOMÁŠ Němec získal práci

Cílem našich IT rekvalifikačních kurzů je pomoci našim studentům nastartovat
jejich novou kariérní cestu. Dělá nám proto vždy velkou radost, když se doslechneme, že se jim již podařilo najít vhodné uplatnění v oboru. Nyní nás potěšil i Vyzyvatel Tomáš, který získal místo administrátora webu a e-shopu a splnil si tak sen o lepší práci. My mu proto gratulujeme a přejeme mu na jeho kariérní cestě jen to nejlepší a hodně studijních úspěchů při dokončení kurzu Java PRO. Potvrdil, že velká část studentů si najde práci ještě během kurzu.

JANA Zimčíková nastoupila

Janu navazující kurz Java PRO zaujal hned po dokončení první části rekvalifikace,
kterou absolvovala spolu se svým milovaným manželem. Když pak dostala šanci přihlásit se do Výzvy 5 Statečných a zastoupit tak za učitele Jiřího, neváhala. Věří totiž, že jí kurz pomůže najít takovou práci, která jí umožní si splnit sen o životě v zahraničí. Své děti učí sama doma, a tak práce, která jí i jejímu manželovi dopřeje svobodu odcestovat, je tím, co je dělí od vysněného života.

LENKA Kolaříková má práci

Studentům ITnetwork se mnohdy podaří získat uplatnění už během rekvalifikace.
Důkazem toho je i naše 5. Statečná, maminka Lenka, která v polovině svého studia začala pracovat pro jednu českou technologickou firmu. A i když ví, že tato práce není úplně programátorská, je v současnosti více než spokojená. Ve Výzvě pak určitě nehodlá polevit a chce vytrvat až do zdárného konce. Doufá totiž, že jí programovací dovednosti pomohou ve firmě otevřít dveře k novým příležitostem.

PAVEL Boucník stále bojuje

Pavel si během svého studia na vlastní kůži ověřil, že studenti
ITnetwork mají po celou délku rekvalifikace naši plnou podporu. Když se sám dostal do časového skluzu, kontaktoval svého referenta Martina, který mu pomohl upravit studijní plán tak, aby měl čas se látku doučit. Nyní je již Pavel zpět na správné vlně a my mu fandíme, aby Výzvu úspěšně dokončil.

TOMÁŠ Němec u zkoušky

Ačkoliv měl na začátku vyzyvatel Tomáš z rekvalifikace trochu obavy,
zkoušku z první části kurzu zvládl složit s přehledem. Tento úspěch mu dodal nové sebevědomí a do druhé poloviny rekvalifikace si již věří o dost víc. Zvládne svou započatou misi dokončit a splnit si tak sen o práci programátora?

VIKING předává misi

Test měl za 7 minut a bez jediné chyby. Řekli bychom ideální absolvent s
vyhlídkou na báječnu kariéru v nové práci, ale ne. Viking Jiří chce zůstat věrný svému poslání a tím je učit IT. Vrací se tak zpět ke svým studentům a post Statečného předává Náhradnici Janě. Dokončí Jana se ctí tak dobře započatou misi a stane se programátorkou?

LENKA Kolaříková

Lenka žije s rodinou v malebných kopcích na Valašsku a bude jí končit
rodičovská dovolená se čtvrtým děťátkem. Maminkám s dětmi by řekla, že studium je odpočinek a že mít možnost znovu si stanovit budoucí povolání je vlastně skvělá příležitost. Jak se jí podaří v odlehlém kraji skloubit práci v IT s péčí o rodinu?

PAVEL Boucník

V 80. a 90. letech, kdy Pavel studoval, se IT rozhodně na školách neučilo.
I tak jej ale obor lákal a ve všech kurzech, které za svou kariéru absolvoval, patřil mezi nejlepší. V uplynulém roce se však prudce zhoršil stav jeho rodičů a on se rozhodl opustit pozici datového analytika a pokusit se o rekvalifikaci na programátora. Od změny si neslibuje vyšší výdělky, ale věří, že se mu podaří uplatnit na pozici, která mu umožní starat se o svého tatínka a strávit s ním maximum času doma.

JIŘÍ Kopecký

Věř, běž a dokážeš! To je moto Jiřího Kopeckého, který zastává funkci zástupce
velitele čety u 4. brigády rychlého nasazení. Od mládí je IT jeho vášní a on jde do Výzvu 5 Statečných, aby využil vojenské disciplíny a udělal ze své záliby svou novou profesi. Chce zajistil své rodině větší pocit bezpečí a tím, kdo jej nejvíce podporuje, je jeho žena. Jak Voják Jiří dokončí tuto misi?

JIŘÍ Svoboda

Učitel IT na střední a duší i tělem moderní Viking. Jeho pohnutky k účasti nás doopravdy
oslovily. Netouží po změně profese, ale chce být dobrým v tom, co dělá. Co se naučí, předává dál a my souhlasíme. Učíme národ IT společně.

Tomáš Němec

O možnosti přihlásit se do Výzvy 5 Statečných mu řekl osobně David Jančík, a to v docela
netradičním prostředí, znají se z Jiu Jitsu. Jak se Tomáš popere se studiem Javy, podnikáním a sportem? Jak se zhostí role vyzyvatele ostatních?

Rekvalifikační kurzy hrazené úřadem práce

Dostaň se do nejperspektiv­nějšího oboru dneška! Pojď s námi do IT! Víš, že studovat můžeš i zadarmo? Vyber si kurz akreditovaný Ministerstvem školství a staň se Programátorem www aplikací s podporou Úřadu práce - Ty nezaplatíš ani korunu!

Blog ITnetwork.cz

 

Aktivity