Vydělávej až 160.000 Kč měsíčně! Akreditované rekvalifikační kurzy s garancí práce od 0 Kč. Více informací.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

Jak se pracuje v ITnetwork? Odpověděla většina našich kolegů

V předchozím kvízu, Znáš historii počítačů? Ověř si své znalosti, jsme si ověřili nabyté zkušenosti z předchozích lekcí.

V ITnetwork zastáváme pravidlo, že je nutné se neustále vyvíjet a zlepšovat. Proto se snažíme na sobě pracovat a neefektivní metody u nás dlouho nevydrží. I to byl jeden z důvodů, proč jsme letos poprvé udělali průzkum toho, jak se ve firmě pracuje našim kolegům. Spokojený tým je totiž podle nás velmi důležitý a tato zpětná vazba má tedy hodnotu zlata či bitcoinu.

Jak kolegové hodnotí práci v ITnetwork? A čeho si na své práci nejvíce váží?

Blog ITnetwork.cz

Průzkum ITnetwork

K účasti na letošním dobrovolném anonymním průzkumu bylo přizváno všech 34 stálých kolegů, přičemž dotazník vyplnilo a odeslalo 26 z nich. Polovina respondentů přitom v ITnetwork pracovala v době vyplňování průzkumu déle než rok. V následujících odstavcích se můžeš podívat, jak jsme dopadli.

Zajímá tě, jak se pracuje v redakci ITnetwork? Přečti si rozhovor s naší šéfredaktorkou Natálií.

Spokojenost s prací

Hned v jedné z prvních otázek jsme zjišťovali, jak jsou kolegové se svou prací spokojení. Z výsledků vyplývá, že dvě třetiny respondentů jsou velmi spokojení (rozhodně ano) a třetina je spokojená (spíše ano).

Blog ITnetwork.cz

Smysluplnost práce

Další z otázek testovala na škále od –4 do +4, zda je práce v ITnetwork pro kolegy smysluplná. Výsledky si můžeš ověřit v následující tabulce. „Je skvělé vidět, že tolik lidí vidí podílení se na procesu vzdělávání v IT jako smysluplné,“ komentuje spoluzakladatel ITnetwork David Jančík.

  –4 –3 –2 –1 0 1 2 3 4
Není vůbec smysluplná - - - - - - 1 9 14 Zcela smysluplná

Co je na práci v ITnetwork nejlepší?

Práce v ITnetwork nabízí mnoho různých benefitů. Zeptali jsme se proto, které z nich jsou pro každého z nás ty nejdůležitější. Na prvních třech místech se nepřekvapivě objevila flexibilita pracovní doby, přátelské prostředí a otevřená komunikace.

Blog ITnetwork.cz

Táhneme za jeden provaz?

Na přátelském prostředí, kde každý může vyjádřit svůj názor, si v ITnetwork velmi zakládáme. Snažíme se proto pořádat pravidelná setkání a teambuildingy, ať už jednotlivých oddělení, tak i celé firmy. Výsledky našeho průzkumu ukazují, že vztahy mezi kolegy jsou na velmi dobré úrovni. Přesvědčit se o tom můžeš v následujícím grafu.

Blog ITnetwork.cz

Výsledky tohoto průzkumu nás tedy velmi pozitivně překvapily. „Jsme pyšní na to, jak si v očích našich pracovníků stojíme, a doufáme, že by tyto výsledky mohly inspirovat nové uchazeče o práci u nás. Proto jsme se rozhodli je zveřejnit,“ doplňuje Jančík.

Toužíš i ty po změně a nové kariérní cestě? Chceš se rozvíjet a jsi týmový hráč? Pojď také pracovat k nám do ITnetwork! Čeká na tebe home office, flexibilní pracovní doba i mnoho dalších benefitů. Tak co ještě váháš?

Přečti si také:


 

Předchozí článek
Znáš historii počítačů? Ověř si své znalosti
Všechny články v sekci
Blog ITnetwork.cz
Článek pro vás napsala Radka Konečná 10. ledna 11:23
Avatar
Autorka vystudovala obor mediální studia a žurnalistika a psaní je jejím velkým koníčkem. Ráda se rozvíjí v oblasti digitálního marketingu a zajímá ji i svět IT.
Aktivity