Vydělávej až 160.000 Kč měsíčně! Akreditované rekvalifikační kurzy s garancí práce od 0 Kč. Více informací.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

Programátorské benefity. Víte jaké výhody tahle práce má?

Dnešní doba IT profesím přeje. Zajímá vás, co za pracovní benefity může nabídnout například programování? To se dozvíte v tomto článku.

Blog ITnetwork.cz

IT je žádané

Kvůli koronaviru mnohé obory stagnují. Spousta firem propouští zaměstnance, krachují. To ovšem není případ v oboru Informačních technologií. Podle Tomáše Moravce z plzeňské pobočky úřadu práce, pokud přijde IT odborník o práci, sežene novou tak rychle, že ani nepřijde do evidence.

Zajímavý je i fakt, že firmy, které mají nedostatek IT specialistů, chtějí nakonec nabrat více lidí, než měly v plánu na začátku roku 2020. Na webu smitio.cz proběhl dotazník ohledně pandemie koronaviru a IT firem. 50 % firem z jejich průzkumu hlásilo od začátku korona krize nárůst zakázek jak z veřejného, tak ze soukromého sektoru.

Zní vám to dobře? Pokud stále váháte, zda zkusit něco nového, jako třeba programování, podívejte se, co za benefity tato práce může přinést.

Blog ITnetwork.cz

Nabízíme vám ....

Každá práce má svoje plusy a mínusy. U programování je rozhodně plusem dobrý plat, který dosahuje až 160 000 Kč. Home office, který je v této době kvůli zdraví nutností, u této práce již snad ani není benefitem, pokud jej ovšem někdo nenabízí, pak vám určitě nabídnou pružnou pracovní dobu.

Moderní je nyní nabízet K+K, kilo a káru. Často v nabídkách najdete služební auto, telefon a notebook. Mimo jiné se nabízí příspěvky na penzijní pojištění, stravování a Multisport karta.

Firmy si uvědomují, že programátoři si cení různorodosti projektů a rozvoje. Začínají nabízet možnost naučit se nový programátorský jazyk. Jinou možností je nabídka učení se např. angličtiny nebo ruštiny.

Blog ITnetwork.cz

Když spolu zaměstnanci dobře vycházejí a dobře spolupracují, přispívá to k uvolněnému prostředí a lépe odváděné práci. K tomu napomáhá teambuilding. V jeho rámci můžete sjíždět řeky na kánoích či kajacích, můžete jezdit na motokárách, jet lyžovat.

Více informací z oboru


 

Všechny články v sekci
Blog ITnetwork.cz
Článek pro vás napsala Niky Vítková 24.3.2021 17:22
Avatar
.
Aktivity