Využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací. Zároveň je tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Hledáme nového kolegu do redakce - 100% home office, 100% flexibilní pracovní doba. Více informací.
discount week 30 halloween
Avatar
Martin Suchodol
Redaktor
Avatar
Martin Suchodol:9.3.2019 11:50

Zdravím, dá se říci že že v C++ začínám. I když se jím již delší dobu zajímám. Ale mám problém z rozdělením na hlavičkový soubor a na tělo tak mi to začne hlásit třeba to že datový typ není název typu

src\test.h:7:9: error: 'boolean' does not name a type

Ale když místo boolean zadám jen bool tak je vše ok. Je mezi zápisem datového typu nějaký rozdíl při užití těchto dvou výrazů?

S tím že pokud se vyhnu OOP tak vše funguje jak má i když zadám jako název datového typu boolean

Editováno 9.3.2019 11:52
 
Odpovědět
9.3.2019 11:50
Avatar
Luboš Běhounek Satik
Autoredaktor
Avatar
Odpovídá na Martin Suchodol
Luboš Běhounek Satik:9.3.2019 11:57

c++ ma jenom bool, aby za bool povazoval i boolean si musis udelat typedef nebo makro :)

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět
9.3.2019 11:57
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Martin Suchodol
Redaktor
Avatar
Martin Suchodol:9.3.2019 12:00

Díky ;-)

 
Nahoru Odpovědět
9.3.2019 12:00
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.