Diskuze: Chyba pri spustení programu

C a C++ C a C++ Chyba pri spustení programu

Aktivity (1)
Avatar
jozefp048
Člen
Avatar
jozefp048:27.1.2015 14:36

Dobrý den mam problem s programom Visual c++ 2010 express
neviete mi z tým niekto pomôcť ?

 
Odpovědět 27.1.2015 14:36
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na jozefp048
Jan Vargovský:27.1.2015 14:38

Build -> Run

 
Nahoru Odpovědět 27.1.2015 14:38
Avatar
Odpovídá na jozefp048
Luboš Běhounek (Satik):27.1.2015 14:45

Dole to máš napsaný.

Buďto do toho souboru připiš #include "stdafx.h" nebo vypni precompiled headery (pravým na helloworld.cpp, properties -> C/C++ -> Precompiled Headers -> Precompiled header nastavit na Not using ).

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět 27.1.2015 14:45
:)
Avatar
jozefp048
Člen
Avatar
Odpovídá na Luboš Běhounek (Satik)
jozefp048:27.1.2015 15:11

Skusil som oba možnosti, stale to iste :/

 
Nahoru Odpovědět 27.1.2015 15:11
Avatar
Odpovídá na jozefp048
Luboš Běhounek (Satik):27.1.2015 15:20

Pokud už ti to nevypsalo žádné chyby dole, tak si zkontroluj, kam máš nastavené buildování exáče, jestli to sedí s tou cestou, kterou se to snaží spustit.

Je to zahrabané ve vlastnostech projektu :)

Nahoru Odpovědět 27.1.2015 15:20
:)
Avatar
jozefp048
Člen
Avatar
Odpovídá na Luboš Běhounek (Satik)
jozefp048:27.1.2015 15:27

Praveže stale to vypisuje chyby :/

 
Nahoru Odpovědět 27.1.2015 15:27
Avatar
Odpovídá na jozefp048
Luboš Běhounek (Satik):27.1.2015 15:28

Dole ti to píše, co máš blbě - máš tam překlep :)

Nahoru Odpovědět 27.1.2015 15:28
:)
Avatar
jozefp048
Člen
Avatar
Odpovídá na Luboš Běhounek (Satik)
jozefp048:27.1.2015 15:36

jj, preklep, ale znova niečo... :( ach

 
Nahoru Odpovědět 27.1.2015 15:36
Avatar
Odpovídá na jozefp048
Luboš Běhounek (Satik):27.1.2015 15:40

Zku vlízt do nastaveni projektu, configuration properties, linker a enable incremental linking nastavit na "no" .

A nainstaluj si service pack pro VS :)

Jinak pokud se chystáš na C++, tak google je tvůj kamarád, stačí tam hodit to, co ti to píše dole a většinou se dozvíš, co máš blbě.

V C++ budeš tohle dělat často :)

Nahoru Odpovědět  +1 27.1.2015 15:40
:)
Avatar
jozefp048
Člen
Avatar
Odpovídá na Luboš Běhounek (Satik)
jozefp048:27.1.2015 15:48

ok, service pack sa inštaluje, ale linker v tom nemám, inač dakujem za pomoc zatial, :)

 
Nahoru Odpovědět 27.1.2015 15:48
Avatar
Odpovídá na jozefp048
Luboš Běhounek (Satik):27.1.2015 15:52

Ty jsi neklikl na projekt, ale na solution :D

Nahoru Odpovědět 27.1.2015 15:52
:)
Avatar
jozefp048
Člen
Avatar
jozefp048:27.1.2015 15:57

krása :) dakujem ;)

 
Nahoru Odpovědět 27.1.2015 15:57
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 12 zpráv z 12.