Od 15. do 21.4. slevy 20 až 80% v sekci C/C++. Když ne teď, tak kdy?
Vyšlehej si extra vědomosti! Až 100% bodů na prémiový obsah zdarma! Více zde

Diskuze: Firebird - konverze datetime

Aktivity (2)
Avatar
Petr Hrtáň
Člen
Avatar
Petr Hrtáň:9.11.2018 13:02

Ahoj,
potřeboval bych poradit jak převést datum a čas ve formátu 43413,21 na datetime. Nejlépe na úrovni dotazu do Firebird databázer. Další možnost je konverze v c#.

Chci docílit: Potřebuji dostat datum a čas.

 
Odpovědět 9.11.2018 13:02
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.