Pouze tento týden sleva až 80% na e-learning týkající se Kotlinu
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar
Zdeněk Pavlátka:11.8.2012 8:19

Poradí mi prosím někdo? Začínám s C++ a potřeboval bych poradit, jak na vykreslování tvarů. Mám Microsoft Visual c++ 2010.

Odpovědět
11.8.2012 8:19
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
matesax:11.8.2012 9:41

Tvarů? Trojúhleníky atd...? A google ti nic neříká? (tvalo mi to přesně 0,1 s...) :)

http://homel.vsb.cz/~moz017/cpp/?…

 
Nahoru Odpovědět
11.8.2012 9:41
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
matesax:11.8.2012 9:46

Nevím, jak a co máš nainstalováno, tak tady máš kdyžtak návod, jak si zprovoznit Allegro:

http://blog.hamidnazari.com/…xpress-2010/

 
Nahoru Odpovědět
11.8.2012 9:46
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
matesax:11.8.2012 9:48

Pardon, za multiposting, ale píšu, jak mi to myslí... :) Nechceš spíš dělat v C# - je mnohem méně ukecaný, pro začátečníky jednodušší jazyk + mnohé další výhody. Navíc pokud to chceš pro tvorbu her, tak by jsi mohl dělat v XNA...

 
Nahoru Odpovědět
11.8.2012 9:48
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.