PHP týden Předvánoční slevová akce
Pouze tento týden sleva až 80 % na PHP e-learning!
Využij předvánočních slev a získej od nás 20 % bodů zdarma! Více zde

Diskuze: Intel 8748

Aktivity (2)
Avatar
Dolpi
Člen
Avatar
Dolpi:18. června 8:13

Zdravím,
má tu někdo zkušenosti ohledně programování procesoru Intel 8748? Respektive jaký programátor a v jakém jazyce je možné daný procesor programovat? Děkuji

 
Odpovědět
18. června 8:13
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
JerryM
Člen
Avatar
JerryM:21. června 12:33

ahoj já sem dělal programátora v 8748-čce a mám na to spoustu manuálů ale už je to spousta let
programuje se to hlavně v assembleru a případně i zjednodušeným ansi-céčku ..
je to ale velmi starý procesor a už se dneska nepoužívá, má jenom 1 kb EPROM a maže se to třeba horským sluníčkem nebo poměrně drahou mazačkou takže debugging je tragédie
radši použij nějaký AVR nebo Microchip nebo ST atd .... má to lepší podporu a všechno kolem
na programování....
nepíšeš na co to máš jestli to máš do školy řekni že radši chceš třeba AVR 8535 nebo něco od ST atd....
8747 se programovalo programátorem připojeným na paralelní port, interl tehdy nevydal IDE a tak se používalo prostředí z TurboC nebo TurboBasicu... a programátor jsme si tehdy postavili sami ..
teď se dá koupit tohle:
https://vyvoj.hw.cz/…beeprog.html

kdybys něco ještě potřeboval tak napiš ...
buď sem na forum nebo na programujte.cz

 
Nahoru Odpovědět
21. června 12:33
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.