Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar
Jan
Neregistrovaný
Avatar
Jan:26.1.2014 18:44

Mam aplikaci v C , přeložil jsme jí ve VS 2013 jako konzolovou, pod Win7 bez problémů maka, ale pod Win XP SP3 se nespustí, že prý nejde o platnou aplikaci win32.
Poradíte?

 
Odpovědět
26.1.2014 18:44
Avatar
Patrik Valkovič:26.1.2014 18:48

Nemáš ten win7 64-bit, zatímco ten XP je jen 32-bit?

Nahoru Odpovědět
26.1.2014 18:48
Nikdy neumíme dost na to, abychom se nemohli něco nového naučit.
Avatar

Neregistrovaný
Avatar
Odpovídá na Patrik Valkovič
:26.1.2014 22:09

To mám, ale vzniklý exe je rozhodně x86 a na jiném PC s Win7 x86 pustit jde.

 
Nahoru Odpovědět
26.1.2014 22:09
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na
Neaktivní uživatel:26.1.2014 22:15

Musíš zvolit verzi .NETu, kterou máš nainstalovanou na PC s XPčkama. To bude asi nejzásadnější problém.

Nahoru Odpovědět
26.1.2014 22:15
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Jan Vargovský:26.1.2014 22:20

Odkdy program v Cčku jede pod .NETem ?

 
Nahoru Odpovědět
26.1.2014 22:20
Avatar
Nahoru Odpovědět
26.1.2014 22:40
Neaktivní uživatelský účet
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.