Black Friday je tu! Využij jedinečnou příležitost a získej až 80 % znalostí navíc zdarma! Více zde
Aktualizovali jsme provozní podmínky. Pokračováním užívání sítě s nimi projevíte souhlas.
BF extended 2022
Avatar
Jakub Horák
Člen
Avatar
Jakub Horák:3.10.2014 16:01

Ahoj, potřeboval bych poradit se soubory. Jak můžu v c++ pracovat se soubory?
Ve zdejších tutoriálech jsem to nikde neviděl.

Díky.:)

 
Odpovědět
3.10.2014 16:01
Avatar
Lukáš Křehula:3.10.2014 16:12

Když jsi nenašel zde, druhý rozumný postup je se podívat jinde ..-.-
Našel jsem hned jeden tutoriál na základní práci se soubory(v angličtině)
http://www.cplusplus.com/…orial/files/

 
Nahoru Odpovědět
3.10.2014 16:12
Avatar
Jakub Horák
Člen
Avatar
Jakub Horák:7.10.2014 16:53

tak už jsem to nějak spravil, všem děkuji za rady :)

 
Nahoru Odpovědět
7.10.2014 16:53
Avatar
Odpovídá na Jakub Horák
Michal Žůrek - misaz:7.10.2014 16:54

prosím napiš jak, čas od času sem někdo zabrouzdá z google, tak aby měl postup jak to vyřešit. Díky.

 
Nahoru Odpovědět
7.10.2014 16:54
Avatar
Jakub Horák
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Jakub Horák:20.10.2014 18:26
char* userfilename;
fstream userfile;

strcpy(userfilename, "C:\\Users\\H\\AppData\\Roaming\\SRU\\Users.txt");
userfile.open(userfilename, ios::in | ios::out);
 
Nahoru Odpovědět
20.10.2014 18:26
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.