Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
billy
Člen
Avatar
billy:15.11.2014 21:58

Ahoj,

mohl by mi nekdo poradit jak se pripojit ke vzdalene MySQL DB v c++ buideru 2007?

Zkousel jsem to pres komponentu dbexpress/tsqlcon­nection

Driver name : asa
library: dbxasa30.dll

Chybova hlaska: cannot load dbxasa30.dll(126). It may be missing from the system path. Knihovna se ale nachazi v instalacnim adresari builderu a nakopiroval jsem ji i do system32.

zkousel jsem to i pres driver mysql, library: dbxmys30.dll, ale opet chybova hlaska :
cannot load dbxmys30.dll(126). It may be missing from the system path.
Prestoze se knihovna v pocitaci nachazi.

Mam nainstalovane i c++ mysql connector a odbc 5.1.13, ale vsechno se to musi zdrejme jeste nejak zavadet primo do builderu, mozna jsou i nejake nekompatibility verzi... nevim....

v c++ XE3 na druhem pc mam ty same problemy.

builder 2007 mi bezi na win xp
xe3 na win 8

dik za nejake nasmerovani nekam

Editováno 15.11.2014 22:00
 
Odpovědět 15.11.2014 21:58
Avatar
billy
Člen
Avatar
Odpovídá na billy
billy:17.11.2014 18:16

nikdo nema zkusenosti?

 
Nahoru Odpovědět 17.11.2014 18:16
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.