Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
janeczko.jan
Člen
Avatar
janeczko.jan:4.12.2013 17:09

Nainstaloval jsem QT na Windows 8. Vytvořil jednoduchou aplikaci, když ji spustil přes QT Creator tak šla normalně, ale když chci spustit .exe tak mi to vyhodí hlášku "Program nelze spustit, protože v počítači chybí MSVCP100D.dll". Zkoušel jsem ruzně hledat ale nenašel jsem žadne funkční řešení. Máte někdo nějaký nápad jak to vyřešit

 
Odpovědět 4.12.2013 17:09
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na janeczko.jan
David Čápka:4.12.2013 17:11

Musíš k tomu exe přiložit to dll.

Nahoru Odpovědět 4.12.2013 17:11
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
janeczko.jan
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
janeczko.jan:4.12.2013 17:16

Přiznam se že na tohle jsem přišel :D problem je že nevim kde ho najit :D

 
Nahoru Odpovědět 4.12.2013 17:16
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na janeczko.jan
David Čápka:4.12.2013 17:19

Windows vyhledávání? :` Pokud ho nenajdeš v PC, tak si ho stáhni z netu.

Nahoru Odpovědět 4.12.2013 17:19
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
janeczko.jan
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
janeczko.jan:5.12.2013 11:24

Vyresil jsem to tak že jsem v QT Creatoru zmenil z Debug na Release. Ted mi to pro zmenu haze uplne jine chyby. "...could not find or load qt platform plugin windows....", uz jsem z toho zoufaly, vsichni rikali, vyzkoušel QT, je to nejlepší, ale zatim s tim mam nejvic problemu

 
Nahoru Odpovědět 5.12.2013 11:24
Avatar
honza.b4
Člen
Avatar
honza.b4:11.12.2013 19:24

MSVCP100D.dll << koukam, ze pouzivas visual studio :D << hledej timhle smerem

 
Nahoru Odpovědět 11.12.2013 19:24
Avatar
Luboš Běhounek (Satik):11.12.2013 19:41

Googli microsoft visual studio redistributable pro tvoji verzi visual studia.

Buďto musíš přibalit k programu instalátor nebo samotné knihovny - verze s D na konci je pro debug, verze bez D je pro release.

Nahoru Odpovědět 11.12.2013 19:41
:)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.