Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
C# week
Avatar
Zdeněk Pavlátka:14.10.2012 14:15

Poradil by mi prosím někdo, jak ze souřadnic vypočítat směr od jednoho bodu k druhému?

Odpovědět
14.10.2012 14:15
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
David Čápka:14.10.2012 14:25

Potřeboval bych spíše vědět, čeho přesně chceš docílit.

Nahoru Odpovědět
14.10.2012 14:25
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
Zdeněk Pavlátka:14.10.2012 14:27

Aby střela letěla směrem k určitému bodu.

Nahoru Odpovědět
14.10.2012 14:27
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
Drahomír Hanák
Redaktor
Avatar
 
Nahoru Odpovědět
14.10.2012 14:29
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
David Čápka:14.10.2012 14:30

A v čem to děláš? Jestli v XNA, tak použij vektory, pokud ne, koukni sem: http://www.itnetwork.cz/…yb-po-primce

Nahoru Odpovědět
14.10.2012 14:30
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Drahomír Hanák
matesax:14.10.2012 14:44

Přímce? Nebude lepší sinusoida?

 
Nahoru Odpovědět
14.10.2012 14:44
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na matesax
David Čápka:14.10.2012 14:45

Kdyby střely z pistole létaly po sinusoidě, tak bych se zbraní nebál :D

Nahoru Odpovědět
14.10.2012 14:45
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
matesax:14.10.2012 14:48

Balistická střela... (Jen část sinusoidy.)

 
Nahoru Odpovědět
14.10.2012 14:48
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na matesax
David Čápka:14.10.2012 14:49

Já vím, z fyziky jsem maturoval, ale u her většinou neimplementuješ takovéto trajektorie pokud je to na krátké vzdálenosti.

Nahoru Odpovědět
14.10.2012 14:49
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
Kit:14.10.2012 14:55

Balistická dráha nemá se sinusoidou nic společného.

Nahoru Odpovědět
14.10.2012 14:55
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kit
matesax:14.10.2012 14:55

Vím - chtěl jsem to zjednodušit...

 
Nahoru Odpovědět
14.10.2012 14:55
Avatar
Zdeněk Pavlátka:14.10.2012 14:59

Jak se v C++ vypočte odmocnina?

Nahoru Odpovědět
14.10.2012 14:59
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
David Čápka:14.10.2012 14:59

Ve své adventuře jsem chtěl implementovat reálně škálování postavy, když zachází dozadu (nahoru). Hyperbolicky to ale vypadalo hůře, než lineárně. Ve hrách se často fyzika šidí nebo naopak přikrášluje, aby to vypadalo dobře. Střela by byla parabola, kdyby to byla třeba hra jako Worms.

Nahoru Odpovědět
14.10.2012 14:59
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
David Čápka:14.10.2012 15:00

funkce sqrt, asi v math.h

Nahoru Odpovědět
14.10.2012 15:00
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
Зайчик
Člen
Avatar
Зайчик:14.10.2012 15:00

#include <math.h>

int i = 4;
sqrt(i);
printf("ODMOCNINA JE : %d",i);

Výstup : ODMOCNINA JE 2

Nahoru Odpovědět
14.10.2012 15:00
Коммунизм для нашего будущего!
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
Kit:14.10.2012 15:05

Jak bys chtěl zjednodušit sčítání?

Nahoru Odpovědět
14.10.2012 15:05
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Зайчик
Člen
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
Зайчик:14.10.2012 15:05

#include <stdio.h>
#include <math.h>

int main(void)
{
int i = 4;
i = sqrt(i);
printf("Odmocnina ze 4 = %d",i);
return 0;
}

Editováno 14.10.2012 15:06
Nahoru Odpovědět
14.10.2012 15:05
Коммунизм для нашего будущего!
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 17 zpráv z 17.