Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy. Zároveň využij akce až 50 % zdarma při nákupu e-learningu - více informací.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
discount 50 + hiring
Avatar
*smoky*
Člen
Avatar
*smoky*:22.5.2013 21:30

Zdravím, prosím vás, rád bych přidal do programu zvuk, ovšem vážně nevím jak na to, poradíte mi prosím?
Nejlepší by bylo, kdybych měl k dispozici alespoň tři tóny, ale i jeden by snad šel nějak použít.
Nikde na Googlu jsem to nemohl najít, vždy to hodilo buď C++ nebo Xbox.

Odpovědět
22.5.2013 21:30
Pít, žít, umřít.
Avatar
matesax
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na *smoky*
matesax:22.5.2013 21:38

Postačí ti Beep?

#include <windows.h>

...

Beep(HZ, T);
Editováno 22.5.2013 21:39
 
Nahoru Odpovědět
22.5.2013 21:38
Avatar
*smoky*
Člen
Avatar
*smoky*:22.5.2013 21:43

matesax-oh, děkuji mockrát, jen se raději ujistím-první hodnota je v Hz a druhá v milisekundách, že jo?

Nahoru Odpovědět
22.5.2013 21:43
Pít, žít, umřít.
Avatar
matesax
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na *smoky*
matesax:22.5.2013 21:47

"Beep(HZ..." -> "je v Hz" -> ???

První hodnota jsou Hz a druhá milisenkundy... -> (Hz, ms)

 
Nahoru Odpovědět
22.5.2013 21:47
Avatar
Mediel
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na matesax
Mediel:22.5.2013 22:06

Tak když jako první napíšeš jednotku a potom veličinu, tak je to matoucí :) Tak není divu, že to tazatel třeba nepochopil na 100% a potřeboval se ujistit :)

Nahoru Odpovědět
22.5.2013 22:06
Nechci vám ukazovat, jak dobrý jsem já ... Chci vám ukázat, jak dobrý můžete být vy ... Když uvěříte ... V sami sebe...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.