Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
jan.vencl
Redaktor
Avatar
jan.vencl:2.1.2013 14:24

Ahoj chěl bych se poradit a slyšet váš názor, vytvářím databázovou aplikace, ale zajímalo by mě jaké jsou vaše zkušenosti s použitím více tabulek, v řádech stovek. jestli to není moc :)

 
Odpovědět 2.1.2013 14:24
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na jan.vencl
Kit:2.1.2013 14:42

Několik set až tisíc tabulek není problém. Stovky tabulek se stejnou strukturou je chyba v návrhu.

Nahoru Odpovědět 2.1.2013 14:42
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
jan.vencl
Redaktor
Avatar
jan.vencl:2.1.2013 14:46

Děkuju za info radši nad tím trávím více času, než pak si přitěžovat práci a omlouvám se zapomněl jsem přiložit název vlákna a neumím to upravit.

 
Nahoru Odpovědět 2.1.2013 14:46
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na jan.vencl
Kit:2.1.2013 15:10

Proto je lepší mít těch tabulek méně. Lépe se v tom dá vyznat. Jen málo aplikací potřebuje víc než 30 tabulek.

Nahoru Odpovědět 2.1.2013 15:10
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na jan.vencl
matesax:2.1.2013 18:29

Místo tolika tabulek bych popřemýšlel nad řešením, které oseká vše nepotřebné...

 
Nahoru Odpovědět 2.1.2013 18:29
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.