Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze:

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
jakub.maslan
Člen
Avatar
jakub.maslan:10.3.2014 9:37

Zdravím chtěl bych vytvořit seznam měst v dropdownlistu.Dá se to udělat nějak jinak než vypisovat ručně do ENUM?

 
Odpovědět 10.3.2014 9:37
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Jan Vargovský:10.3.2014 9:40

Přidat ho rovnout jako kolekci? Nemusí to být enum, ale jen kolekce stringů.

 
Nahoru Odpovědět  +1 10.3.2014 9:40
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na jakub.maslan
David Čápka:10.3.2014 9:40

Někde to být zapsané musí, ideálně v databázi. Enum mi přijde nevhodný, jelikož pro přidání města musíš měnit zdrojový kód.

Nahoru Odpovědět 10.3.2014 9:40
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.