První novoroční výprodej Java týden
Hledáš brigádu v IT, která bude 100 % home office a 100 % flexibilní? Pak napiš na: redakce [zavináč] itnetwork.cz pro více info!
80 % bodů zdarma díky akci Black Friday! Tento týden rovněž sleva na e-learning Java až 80 %
Avatar
Petr Klekner
Člen
Avatar
Petr Klekner:3.7.2019 21:39

Zdravím, dělám v .net core mvc a potřeboval bych do své aplikace přidat přihlášení a registraci. Samozřejmě jsem našel tutorialy přímo od microsoftu, ale je to udělané přes EF a mám i jinak pojmenované tabulky a další věc je, že to má prostě svoje view nenašel jsem jak ho změnit. Přijde mi to prostě jako strašnej kanón na vrabce..... Neexistuje něco jako přihlášení v .net frameworku mvc? Předem děkuji za jakoukoli radu nebo odpověď

Zkusil jsem: Zkoušel jsem hledat ale furt nacházím to samé

Chci docílit: Dobré, ale příjemně udržitelné funkčnosti

 
Odpovědět
3.7.2019 21:39
Avatar
Jaroslav Smrž
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Petr Klekner
Jaroslav Smrž:4.7.2019 7:46

Ahoj, stačí si vytvořit novou kostru na vlastní views pro Identity. Podrobný postup najdeš na https://docs.microsoft.com/…old-identity?…
Další možností je si vše napsat sám bez použití entity frameworku, ale tam je strašný zabiják času napsat zabezpečení, validace a DB. Pokud mohu doporučit, věnuj teď čas raději dokumentaci, jak připojit vlastní views při použití EF. V dalších projektech už budeš vědět a ušetří ti to spousty času.

Nahoru Odpovědět
4.7.2019 7:46
/* Life runs on code */
Naši partneři možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na Petr Klekner
Honza Prosecký:4.7.2019 8:08

Ahoj, existuje. Mas pravdu, pro jednoduche prihlaseni je to nesmysl.
V odkazu nize je uvedrny postup pro cookie auth.
https://docs.microsoft.com/…ation/cookie?…

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět
4.7.2019 8:08
Avatar
Petr Klekner
Člen
Avatar
Odpovídá na Honza Prosecký
Petr Klekner:6.7.2019 21:12

Já samozřejmě chápu, že je to zajeté a je to ošetřené a zabezpečené. Popravdě mi to ale prostě přijde strašně přehnaný... Tutorial jsem si samozřejmě přečetl a ano je to celkem jednoduché. ASle použil jsem claimy myslím si, že je to dobrá věc a zabezpečení si rád zkusím udělat sám. Díky

 
Nahoru Odpovědět
6.7.2019 21:12
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.