Java týden Body zdarma
Využij podzimních slev a získej od nás až 40 % bodů zdarma! Více zde
Pouze tento týden sleva až 80 % na Java e-learning!
Avatar
Petr Kasnal
Člen
Avatar
Petr Kasnal:25. května 19:33

Zdravím mám nepochopitelný problém.... Dělám si v .net core webapi a dělám si frontend v reactu. Mám zde autorizace pomocí Jwt (Bearer). Normálně si vygeneruju token a je to ok. Následně si zkusím v postmanu provolat svojí funkci, kde je ptořeba ověření, kdyý to zkusím přes postman, tak to funguje úplně bez problémů. Když to zkusím přes react - fetch, tak mi to za boha nemůže projít... a padá mi to prostě na 401... Nevíte prosím někdo co stím? Přčedem díky za info

var headers = new Headers();

headers.append('Authorization', 'Bearer eyJhbGciOiJIUzUxMiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJ1bmlxdWVfbmFtZSI6InZsYXN0YSIsImh0dHA6Ly9zY2hlbWFzLm1pY3Jvc29mdC5jb20vd3MvMjAwOC8wNi9pZGVudGl0eS9jbGFpbXMvdXNlcmRhdGEiOiIzIiwicm9sZSI6IlVzZXIiLCJuYmYiOjE1NTg3Njg2NDAsImV4cCI6MTU1OTM3MzQ0MCwiaWF0IjoxNTU4NzY4NjQwfQ.eqtFHzVGStNH2V5QgFhlCImCpzmOQh3wqNzi7pCoXXDOsR5XFI1Pi5ea8xbPQQdXhgijQmyLPzUou_4gHtMUYw');
fetch(global.apiUrl + "/api/Person/All", { Headers: headers })
    .then(response => response.json())
    .then(data => {
    });

Zkusil jsem: zkoušel jsem hledat na netu, ale nic moc jsem nenašel.... Přidávat content type atd.

Chci docílit: Úspěšného provolání funkce

 
Odpovědět 25. května 19:33
Avatar
zelvicek
Člen
Avatar
zelvicek:26. května 17:17

Neprovozuješ to (API a UI) na různých doménách/portech? Pokud ano, podívej se v prohlížeči do dev-tools-console, a nastuduj si CORS.

Editováno 26. května 17:17
 
Nahoru Odpovědět 26. května 17:17
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Petr Kasnal
Člen
Avatar
Odpovídá na zelvicek
Petr Kasnal:31. května 21:30

Nastavil jsem si to. A myslím, že správně snad...

Mám to tkhle, když dám pryč authorize, tak to funguje.

app.UseCors(
               options => options.WithOrigins(...adresy....).AllowAnyOrigin().AllowAnyMethod().AllowAnyHeader().AllowCredentials()
            );
 
Nahoru Odpovědět 31. května 21:30
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.