Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
Viliam Prascak:19.5.2016 17:06

Zdravim nevie niekto ako prepojím graf s databázou potrebujem vybrat stlpec TimeStamp a Status v klasickom grafe XY fotka v prilohe

 
Odpovědět 19.5.2016 17:06
Avatar
Odpovídá na Viliam Prascak
sadlomaslox25:19.5.2016 19:44

no a co presne nevis? co ti nefunguje? necekas ze ti tady nekdo napise celou aplikaci ze ne ? ;-)

 
Nahoru Odpovědět  +1 19.5.2016 19:44
Avatar
Odpovídá na Viliam Prascak
Marek Marcincak:20.5.2016 0:26

Predpokladam ze to potrebujes do MVC. Zajtra sa ozvi na mail mareceknaj@gmail.com a skusim ti poslat nejaky example v C#, pokial potrebujes VB tak potom smola.

 
Nahoru Odpovědět 20.5.2016 0:26
Avatar
Odpovídá na Viliam Prascak
Michal Štěpánek:20.5.2016 8:42

http://www.strejda-google.cz/#…
je tam spousta odkazů na vytvoření grafu

Editováno 20.5.2016 8:44
Nahoru Odpovědět 20.5.2016 8:42
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.