Diskuze: ASP.NET DYNAMICKY ODKAZ

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) ASP.NET DYNAMICKY ODKAZ American English version English version

Aktivity (3)
Avatar
Bogdan
Redaktor
Avatar
Bogdan:2.2.2014 16:45

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat.
Jak v ASP.NET Web Forms vytvořít dynamický odkaz.
Potřebují, pomoci ID v DB vytvořit odkaz a v něm by se otevřel vypis dalších věci co potřebují, taky z DB.

Koukal jsem v sekci ASP.NET Webm Forms na články, a skončil jsem zde, kde autor napsal že příště bude vypis celého článku, ale pokračování neni.
http://www.itnetwork.cz/…u-z-databaze

Přikládám kus kódu.
Mám tam Default?id=<%# Eval ("Id") %> , to funguje, ale když se na to klikne, tak se nic nestane, jen se změní URL, na Default?id="číslo".

<ItemTemplate>
        <br />
        <div class="film">
            <br>
            <img src="./Images/img/desing/film_base.png" width="728" height="288" alt="">
            <span class="imgfilm">
                  <a href="Default.aspx?id=<%# Eval("Id") %>"><img src="./Images/img/filmy/<%# Eval("Id") %>.jpg" width="371" height="246" alt="665" ></a>
            </span>
            <a href="Default.aspx?id=<%# Eval("Id") %>"> <div class="name" ><%# Eval("nazev") %></div></a>
            <div class="description"> <%# Eval("popis") %>
                <br /><br />
                <a style="float:right;" href="Default.aspx?id=<%# Eval("Id") %>">... více</a></div>
            <div class="score"><%# Eval("hodnoceni") %></div>
        </div>
    </ItemTemplate>

Snad chápete co potřebují.
Díky předem za radu.

Odpovědět 2.2.2014 16:45
Pořiďte si zánovní MacBook od AppleTRH.cz
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Bogdan
David Čápka:2.2.2014 17:06

Článek jsem psal někdy včera, takže pokračování ještě není, nicméně tam bude příští týden :)

Nahoru Odpovědět  +1 2.2.2014 17:06
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Bogdan
Redaktor
Avatar
Bogdan:2.2.2014 19:10

Nakonec jsem to vyřešil pomoci

<asp:HyperLink ID="HyperLink1" runat="server" NavigateUrl='<%# "Stranka.aspx?id=" + Eval("Id") %>'>
:)
Nahoru Odpovědět 2.2.2014 19:10
Pořiďte si zánovní MacBook od AppleTRH.cz
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Bogdan
David Čápka:2.2.2014 19:12

Good to know, třeba se inspiruju :P

Nahoru Odpovědět 2.2.2014 19:12
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.