Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
Andrej Farkaš:12.5.2014 11:01

Ahojte, máme dve otázky.

Podľa ASP.NET MVC tutoriálu mám rozrobenú webku a keď ju nahrajem. Dostanem hlášku v obrázku. Skúšal som googliť, ale nejako sa mi nepodarilo vyriešiť tento problém.

Druhá keď to nahrám na web (a rozbehnem) bude tam aj tá databáza, ktorú mám u seba? Ak nie, ako ju nahrať? Díky za pomoc :)

Odpovědět 12.5.2014 11:01
Live. Love. Learn.
Avatar
Bogdan
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Andrej Farkaš
Bogdan:12.5.2014 11:23

1}

Jdi do web.config a najdi si

<configurations>
<system.web> </system.web>
</configurations>

A tam si nastav Custom.errors Mode na OFF.

Pokud se nemýlím, tak je to nastavení chybové hlášky, můžeš si taky nastavit vlastní, k tomu použij ten kus kódu dole.

S tou db to ať vysvětlí někdo jiný, já jsem to nemohl pochopit dlouho, takže to nějak nedokážu vysvětlit :D

Editováno 12.5.2014 11:26
 
Nahoru Odpovědět  +1 12.5.2014 11:23
Avatar
Odpovídá na Bogdan
Andrej Farkaš:12.5.2014 11:43

Díky, už som si spomenul, že som to skúšal takto, ale toto som dostal a stým som už nevedel pohnúť.
Jedná sa o free hosting na aspone.cz.

Nahoru Odpovědět 12.5.2014 11:43
Live. Love. Learn.
Avatar
Odpovídá na Andrej Farkaš
Michal Štěpánek:12.5.2014 12:15

Při jaké "akci" se ti to zobrazí?
edit: databázi si tam nahraješ s tím tvým webem přes ftp. Některé hostingy ale nepodporují LocalDB, pak je třeba si s hostingem domluvit DB u nich a svoji databázi tam jen naimportuješ (pokud je malá a bez dat, tak ji můžeš ve webovém rozhraní toho hostingu založit a nadatlovat ručně)

Editováno 12.5.2014 12:18
Nahoru Odpovědět 12.5.2014 12:15
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
Andrej Farkaš:12.5.2014 12:21

Len Index v HomeControlleri.

Nahoru Odpovědět 12.5.2014 12:21
Live. Love. Learn.
Avatar
Odpovídá na Andrej Farkaš
Michal Štěpánek:12.5.2014 13:04

Jako při načtení úvodní stránky po spuštění? V tom erroru jsem četl něco o přístupových právech, mohlo by to souviset i s tou databází (jestli něco z DB načítáš na úvodní stránce), ale to není jisté. Mrkni se ale na permissions jako takové...

Nahoru Odpovědět 12.5.2014 13:04
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
Andrej Farkaš:12.5.2014 13:12

Nečíta sa nič z DB. Úvodná stránka je zatiaľ viac-menej rovnaká akú mi ju VS vygenerovalo. Pozriem sa na to a dám vedieť.
Vďaka za pomoc :)

Nahoru Odpovědět 12.5.2014 13:12
Live. Love. Learn.
Avatar
Odpovídá na Andrej Farkaš
Michal Štěpánek:12.5.2014 13:18

Mrkni se na ten první řádek toho erroru (Stack Trace) a je tam nějakej token z web.config. Ten zkus z toho web.configu (na webu) smazat...

Nahoru Odpovědět 12.5.2014 13:18
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
Andrej Farkaš:12.5.2014 13:31

Vyskúšal som zmazať ten PublicKeyToken, ale aj tak to isté.

Nahoru Odpovědět 12.5.2014 13:31
Live. Love. Learn.
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
Andrej Farkaš:12.5.2014 13:34

<trust level="Full" /> v <system.web> pomohlo.
Viac info, ak by niekto chcel študovať:
http://forums.asp.net/t/1422162.aspx

Nahoru Odpovědět 12.5.2014 13:34
Live. Love. Learn.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 10.