Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se PHP. A zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací.
Hledáme asistenty pro kurzy programování - pohodová brigáda. Více info
discount 30
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Theodor Johnson:22.9.2012 19:41

Hledal jsem návod na vytváření jednoduchého přehrávače mp3, jelikož sound_player funguje v základní verzi jen na wav, (youtube(http://www.youtube.com/watch?…)), prohledal jsem snad všechny funkce tohoto windows media playeru ale chybí mi tam 2 funkce které nemůžu najít, jedna je currentDuration, ale to lze vyřešit i bez toho, ta důležitější je funkce pro pauzu, pokud někdo máte s tímto přehrávačem zkušenosti, nevíte jestli takováto funkce existuje?

Odpovědět
22.9.2012 19:41
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
matesax:22.9.2012 19:43

Stáhni si referenci WMP - Windows Media Player - najdeš to v sekci "COM". A můžeš používat WMP... Je tam opakování, pausa/start... Prostě WMP...

 
Nahoru Odpovědět
22.9.2012 19:43
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
Theodor Johnson:22.9.2012 19:46

a kde se to dá najít?

Nahoru Odpovědět
22.9.2012 19:46
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
matesax:22.9.2012 19:48

Reference - Add - COM - Windows Media Player - wmp.dll... Pak to použiješ v using a je to...

 
Nahoru Odpovědět
22.9.2012 19:48
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
matesax:22.9.2012 19:48
Editováno 22.9.2012 19:48
 
Nahoru Odpovědět
22.9.2012 19:48
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
matesax:22.9.2012 19:56

Až to budeš mít v using:

private WindowsMediaPlayer player = new WindowsMediaPlayer();

A pak již jen pracuješ s proměnnou player...

 
Nahoru Odpovědět
22.9.2012 19:56
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Theodor Johnson:22.9.2012 19:56

přidal jsem to, pužil v using WMPLib; a AxWMPLib; ale nevšiml jsem si změny.

Nahoru Odpovědět
22.9.2012 19:56
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
Theodor Johnson:22.9.2012 20:00

Připadá mi to stejné, ale problém je že to není vidět ve formu, to že tam jde pauza není moc velká výhoda oproti tomu že předtím jsem mohl přehrávat videa a používat mp3 vizualizace

Nahoru Odpovědět
22.9.2012 20:00
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
matesax:22.9.2012 20:00
var player = new WindowsMediaPlayer();
player.URL = "cesta k souboru";
player.controls.play();
player.settings.setMode("loop", true);/player.controls.pause(); / player.controls.stop();
Editováno 22.9.2012 20:03
 
Nahoru Odpovědět
22.9.2012 20:00
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
Theodor Johnson:22.9.2012 20:07

řeší se tím problém s pauzou, ale stále ne se zobrazením ve formu, jde to i v tomto přehrávači?

Nahoru Odpovědět
22.9.2012 20:07
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
matesax:22.9.2012 20:12

Je třeba kliknout na ToolBox pravým tlačítkem myši, zvolit choose a tam (v COM) Windows Media Player... Pak na něj stačí poklepat...

Editováno 22.9.2012 20:14
 
Nahoru Odpovědět
22.9.2012 20:12
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
Theodor Johnson:22.9.2012 20:16

Tím jsem ale zvolil Windows Media Player plugin který používám od začátku(ve kterém nejde pauza), dostal jsem se tam kde jsem byl.

Editováno 22.9.2012 20:18
Nahoru Odpovědět
22.9.2012 20:16
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
matesax:22.9.2012 20:27

Myslel jsem, že to právě pochopíš...

axWindowsMediaPlayer1.Ctlcontrols.play();
axWindowsMediaPlayer1.Ctlcontrols.pause();
axWindowsMediaPlayer1.Ctlcontrols.stop();
Editováno 22.9.2012 20:28
 
Nahoru Odpovědět
22.9.2012 20:27
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
Theodor Johnson:22.9.2012 20:30

Díky moc, opravdu, problém byl v tom že v

private WindowsMediaPLayer player = new WindowsMediaPlayer();
player.controls.pause();

ale v

axWindowsMediaPlayer.Ctlcontrols.pause();

rozdíl:

player.CONTROLS
axWindowsMediaPLayer.CTLCONTROLS
Editováno 22.9.2012 20:31
Nahoru Odpovědět
22.9.2012 20:30
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
Theodor Johnson:22.9.2012 20:33

a když už o tom toho tolik víš, nevíš něco i s tím currentDuration (funkce

axWindowsMediaPLayer.currentMedia.Duration

ale s momentálním časem)

Editováno 22.9.2012 20:33
Nahoru Odpovědět
22.9.2012 20:33
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
matesax:22.9.2012 20:33

Ano - jak píši - chtěl jsem, aby jsi k tomu dospěl... No nic - ještě něco? :) Jinak není zač...

 
Nahoru Odpovědět
22.9.2012 20:33
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
Theodor Johnson:22.9.2012 20:41

Taky že jo je to též pod funkcí ctlcontrols a je to currentPosition, díky za pomoc, jinak bych tu pauzu nejspíš neudělal nikdy.

Nahoru Odpovědět
22.9.2012 20:41
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 17 zpráv z 17.