Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
niderle.l
Člen
Avatar
niderle.l:15.6.2016 10:48

Ahoj, mohl by mi tu prosím někdo buď vysvětlit nebo ideálně odkázat někam, kde bych se dozvěděl co si mám pod pojmem generika v c# představit a mít k tomu i třeba nějakou ukázku kódu?

Moc Vám děkuji

 
Odpovědět 15.6.2016 10:48
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na niderle.l
David Čápka:15.6.2016 10:58

Prosím tě, to tě nenapadlo napsat "generika" do pole "Vyhledat..." vpravo nahoře a kliknout na první odkaz, kde to máš všechno vysvětlené?

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  +1 15.6.2016 10:58
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
niderle.l
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
niderle.l:15.6.2016 12:30

Přiznám se že nenapadlo, ale právě jsem si myslel, že jsem to někde tu viděl. Moc děkuji, teď aspoň mohu zjistit co to je, či jen, že to používám, ael nepamatuji se ten název :).

 
Nahoru Odpovědět 15.6.2016 12:30
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.