Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
discount week 80 + hiring

Diskuze: C# - Jak udělat 8 minutový odpočet a zbývající čas vypisovat do textblocku

Aktivity
Avatar
lukas.sei
Člen
Avatar
lukas.sei:4.7.2016 15:58

Čaute,
Mám na vás otázku: Jak můžu udělat odpočet na 8 minut a vypisovat každou uplynulo sekundu zapisovat zbývající čas do textblocku ?
Předem děkuji.

 
Odpovědět
4.7.2016 15:58
Avatar
Odpovídá na lukas.sei
Neaktivní uživatel:4.7.2016 19:09

Ahoj, předpokládám že máš namysly ve WF/WPF. Zkus se mrknout na kontrolku Timer.

Editováno 4.7.2016 19:10
Nahoru Odpovědět
4.7.2016 19:09
Neaktivní uživatelský účet
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Marian Benčat:4.7.2016 19:10

Použij Timer.. to je asi nejjednodušší.. nastav ten timer třeba na 500- 2000 MS.. to je jedno,.. no a při každým OnTime zavolání spočítej TimeSpan (now-start) a vysledek prostě zapiš do textboxu... Je důležité si uvědomit, že nemůžeš nastavit třeba timer na 1000MS a při každém OnTime eventu zapsat o 1 vteřinu méně, protože úplně nemáš zaručeno, že se ten Timer skutečně zavolá přesně po 1000MS.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět
4.7.2016 19:10
Totalitní admini..
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.