Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
Dortík
Člen
Avatar
Dortík:17.6.2016 16:20

Ahoj, mám takový problém se zjišťováním jestli je pořád klient připojen.
Pořeboval bych pomoct jestli na to neexistuje nějaká metoda. Pokud ano tak prosím napište.

Předem děkuji ;)

 
Odpovědět 17.6.2016 16:20
Avatar
niderle.l
Člen
Avatar
Odpovídá na Dortík
niderle.l:17.6.2016 16:51

Ahoj, tak ono záleží jak používáš TCP spojení, ale většinou se dá udělat podmínka

if (spojeni.connected == false )
{
        // něco proveď
}

Pokud by jsi chtěl to testovat v nějakém intervalu, tak já bych to udělal pomocí timeru, který se aktivuje jak se naváže spojení. Ale to jde určitě i líp. Někdo jiný třeba dá lepší návrh, já osobně znám toto a zatím mi to vyhovovalo takto.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět 17.6.2016 16:51
Avatar
Dortík
Člen
Avatar
Odpovídá na niderle.l
Dortík:17.6.2016 16:57

Díky moc.

 
Nahoru Odpovědět 17.6.2016 16:57
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.