Letní akce PHP týden
Pouze tento týden sleva až 80 % na kurzy PHP. Lze kombinovat s akcí Letní slevy na prémiový obsah!
Brno? Vypsali jsme pro vás nové termíny školení Základů programování a OOP v Brně!

Diskuze: C# Uložení TextBoxu a Umístění Form

Aktivity (4)
Avatar
Senpai
Člen
Avatar
Senpai:17. března 18:00

Zdravím, udělal jsem si jeden prográmek na to, aby mi sám spustil hru a přihlásil se. Jenže když jsem ho chtěl dát kámošovy (nebo ho jen přemístit či pozměnit název), všechna data v něm např. heslo, či cestu ke hře se smažou a je to jak kdyby v základu. Takže data v něm se neukládaly.
Hodím sem link s celým programem včetně sln
Popis co má program udělat :
Při kliknutí na Login / First Login / Second Login se má spustit hra. Spustí se hra pomocí odkazu Path (zde se udává cesta k exe souboru hry). Password textbox zas slouží pro heslo které pak bot automaticky vepíše do místa kde byl červený Form. Problém je v tom jak jsem již už sdělil, že musím furt dokola nastavovat pozici červeného Formu (slouží pro identifikaci místa kde má myš kliknout) a dále Cestu, Heslo a Čas za jak dlouho má kliknout na dané místo.
BTW dávejte si bacha na Antivir. Nejspíš vám to bude blokovat kvůli tomu, že tam je nastavené automatické hýbání myší + cliknutí + psaní. Není tam nic špatného (max se stane, když zadáte špatně cestu k EXE tak vám to spustí jinou aplikaci)
Zde stáhnete moji aplikaci

Zkusil jsem: Mám nastavené u těch věcí Properties.Set­tings.Default. jak v Load tak i v Closing.
Dál nevím.

Chci docílit: Chtěl bych, abych se data uložila i po přemístění, včetně pozice form, hesla i cesty abych to nemusel zadávat dokola i můj kámoš.
Apka stále není ještě dodělaná a možná budete mít problém se vyznat. Dal jsem tam hodně popisků aby to bylo přehlednější.

Děkuji předem za radu

 
Odpovědět 17. března 18:00
Avatar
Ilja Židkov
Člen
Avatar
Odpovídá na Senpai
Ilja Židkov:18. března 10:16

Chtěl bych, abych se data uložila i po přemístění, včetně pozice form, hesla i cesty abych to nemusel zadávat dokola i můj kámoš.

Právě proto existují konfigurační soubory (většinou .sqlite nebo xml).

Serializuj veškerá potřebná nastavení do konfiguračního souboru a po načtení aplikace je deserealizuj.

 
Nahoru Odpovědět 18. března 10:16
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.