Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C a C++. Zároveň využij akce až 80 % zdarma při nákupu e-learningu - více informací.
discount week 80 + hiring
Avatar
Jakub Hrdoun
Člen
Avatar
Jakub Hrdoun:23.7.2016 18:00

Zdravím,
potřebuji do aplikace jednoduché stopky (na pozadí) -> jedna metoda je spustí, druhá metoda je ukončí a vrátí dobu mezi tím s přesností na desetinu sekundy. Po nějaké době bádání jsem se pokusil vytvořit toto - tedy že se každou 0,1s zavolá metoda, která přičte 0,1s do proměnné wordLength. VS s tím ale nesouhlasí. Tušíte někdo proč?

public DateTime wordLength = new DateTime(0);


        public void Play()
        {
            System.Windows.Threading.DispatcherTimer jmenoTimeru = new System.Windows.Threading.DispatcherTimer();
            jmenoTimeru.Tick += new EventHandler(PlusSecond());
            jmenoTimeru.Interval = new TimeSpan(0, 0, 0, 0, 100);
            jmenoTimeru.Start();

        }

        public void PlusSecond()
        {
            DateTime plusInterval = new DateTime(1000000);
            wordLength += plusInterval;
        }

Také jsem narazil na DispatcherTimer - jaký je mezi ním a obyčejným Timerem rozdíl?

děkuji, budu rád za každou radu.

Editováno 23.7.2016 18:01
 
Odpovědět
23.7.2016 18:00
Avatar
Pjanus
Člen
Avatar
Odpovídá na Jakub Hrdoun
Pjanus:23.7.2016 18:43

No řekl bych že to moc komplikuješ. V C# je pro přesně toto třída Stopwatch.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět
23.7.2016 18:43
Avatar
Jakub Hrdoun
Člen
Avatar
Jakub Hrdoun:23.7.2016 19:14

díky, to by mělo fungovat.

 
Nahoru Odpovědět
23.7.2016 19:14
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
ostrozan
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jakub Hrdoun
ostrozan:24.7.2016 15:07

Také jsem narazil na DispatcherTimer - jaký je mezi ním a obyčejným Timerem rozdíl?

Timer je ve Windows Forms a DispatcherTimer ve WPF, jinak žádný. Použití stejné.

 
Nahoru Odpovědět
24.7.2016 15:07
Avatar
Jakub Hrdoun
Člen
Avatar
Odpovídá na ostrozan
Jakub Hrdoun:24.7.2016 16:31

Skvělé. Můj život dává hned větší smysl. 8-) Díky moc.

 
Nahoru Odpovědět
24.7.2016 16:31
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.