Hledáme pomocníky pro kurzy programování - pohodová brigáda. Více info
Nauč se s námi víc. Využij 50% zdarma na e-learningové kurzy. Zároveň pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
Avatar
Adam Ježek
Redaktor
Avatar
Adam Ježek:7.11.2013 15:11

mám okenní aplikaci ve který sem použil traparse, ale špatně sem to napsal, takže vyskočila chyba
Error 1 Cannot implicitly convert type 'bool' to 'int'
po opravě nezmizela
momentálně sem ve stavu

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Windows.Forms;

namespace WindowsFormsApplication1
{

}

kdy řádek 27 s chybou už dávno není, ale stále hlásí chybu. co s tim?

Editováno 7.11.2013 15:16
Odpovědět
7.11.2013 15:11
Počkej chvíli, poradím se s křišťálovou koulí.
Avatar
Michal Žůrek - misaz:7.11.2013 15:12

Přebuildoval jsi to?

 
Nahoru Odpovědět
7.11.2013 15:12
Avatar
Adam Ježek
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Adam Ježek:7.11.2013 15:16

myslíš v dubeg dát build soulutin?

Nahoru Odpovědět
7.11.2013 15:16
Počkej chvíli, poradím se s křišťálovou koulí.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Adam Ježek
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Adam Ježek:7.11.2013 17:17

nic, ale zmizelo to po vypnutí a zapnutí visual studia

Nahoru Odpovědět
7.11.2013 17:17
Počkej chvíli, poradím se s křišťálovou koulí.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.