Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Daniel Vítek:4.8.2012 8:16

Ahoj,potřeboval bych pomoct :D (zase)
Když si ulžím do proměnné nějaký článek (každý řádek je jinak dlouhý) a na konec každého řádku budu chtít přidat nějaký text,jak zjistím jak je řádek dlouhý,popř. jak to udělat ?

Odpovědět
4.8.2012 8:16
Na síti působím už pěknou řádku let. Pokud budeš něco potřebovat, písni mi, pokusím se ti poradit :)
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
Kit:4.8.2012 8:45

Asi bych převedl text na seznam řádek, aplikoval úpravu a znovu spojil do textu.

Nahoru Odpovědět
4.8.2012 8:45
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Kit
Daniel Vítek:4.8.2012 8:55

.........to jak ? :D

Nahoru Odpovědět
4.8.2012 8:55
Na síti působím už pěknou řádku let. Pokud budeš něco potřebovat, písni mi, pokusím se ti poradit :)
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Kit:4.8.2012 9:05

Jak to dělá C# v tuto chvíli netuším, ale PHP to dělá přes funkce explode() a implode().

Možná ti pomůže tohle:
http://www.dotnetperls.com/split

Nahoru Odpovědět
4.8.2012 9:05
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
Kit:4.8.2012 9:13

No jo, tato kapitola se jmenuje "Split a Join". Tak zkoušej kombinovat.

Nahoru Odpovědět
4.8.2012 9:13
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.