Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se PHP. A zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací.
Hledáme asistenty pro kurzy programování - pohodová brigáda. Více info
discount 30
Avatar
řaznič
Neregistrovaný
Avatar
řaznič:12.5.2013 8:39

ahoj, potřeboval bych poradit s takovou maličkostí. mám combobox a chtěl bych do každé položce přiřadit vlastnost tag. Jde to?? díky

 
Odpovědět
12.5.2013 8:39
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na řaznič
David Čápka:12.5.2013 9:25

Dej si do něj objekty.

Nahoru Odpovědět
12.5.2013 9:25
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
řaznič
Neregistrovaný
Avatar
řaznič:12.5.2013 11:45

no já do Items přidávám řádek z databáze,(1 sloupec řádku bych chtěl mít, zobrazen v tom itemu a druhý sloupec, bych chtěl mít jako tag)

 
Nahoru Odpovědět
12.5.2013 11:45
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.